SUM 41

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

7 dostupni Fan Reporti

  1. SUM41

    Nereo u Opatija ljetna pozornica dana 11.06.2023

    Vrhunski koncert, odlična interakcija izvođaća i publike. Sound jedan od najboljih koje sam čuo uživo. Ugodno iznenađen efektima vatre i dima na bini. Ocijena 5 ;)
  2. Fenomenalno!🤘🏻

    Gabriel u Opatija dana 11.06.2023

    Očekivao sam puno od SUM 41, ali su pokazali još i više od toga. Odlična izvedba, lista pjesama, ozvučenje, efekti i interakcija s publikom (od početka pa sve do samog kraja koncerta). Ljetna pozornica Opatija bila je super lokacija za ovakav koncert na otvorenom. Također jako dobra predgrupa The Lunar Year koja nas je odlično pripremila za SUM 41. Zasigurno jedan od koncerata života koji je prekrižen s bucket list-a. SUM 41! 🤘🏻

O izvođaču

Nezaustavljivi rock bend SUM 41 nakon duge pauze ponovno u Hrvatskoj!

SUM 41 11. lipnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji


20. veljače 2023. - Nakon 12 godina od premijernog nastupa, nezaustavljivi rock bend SUM 41 vraća se u Hrvatsku i to na jednu od najljepših pozornica Jadrana - Ljetnu pozornicu u Opatiji. Koncert će se održati 11. lipnja, a prodaja ulaznica kreće 22. veljače u 10 sati i to putem Eventim online sistema i na fizičkim prodajnim mjestima Eventima.

Nakon više od 15 milijuna prodanih ploča diljem svijeta i sedam objavljenih albuma, nominacije za nagradu Grammy, dvije nagrade Juno (sedam nominacija), nagrade Kerrang!, kao i višestruke Alternative Press Music Awards, Sum 41 je ostao jednostavno rock bend – beskompromisan i iskren bez namjere usporavanja. Njihove turneje traju i po godinu dana, s više od 300 nastupa kroz godinu, što im je donijelo status izvrsnog live benda, kojem pomaže i činjenica kako postavu benda čine čak tri gitare.

Karijera kanadskog benda SUM 41 krenula je prije više od dva desetljeća i to s albumom prvijencem All Killer No Filler iz 2001. godine. Njihov zaigran pop-punk zvuk s himničnim melodijama i tekstovima usmjerenima protiv svih autoriteta odmah su prihvatili buntovni tinejdžeri na pragu milenija. Singlovi “Fat Lip”, “In Too Deep” i “Motivation” doveli su ih na visoko na glazbene ljestvice, te album učinili platinastim u SAD-u, Kanadi i Velikoj Britaniji, a bend globalno popularnim.

Iako su se izvorno pojavili kao nasljednici MTV skate-punk, pop-punk zvuka Blink 182, s vremenom su postajali oštriji, mračniji i kompleksniji, i u pravoj maniri glazbene evolucije pretvorili se u punokrvni rock band.

SUM 41 u Hrvatsku stižu u sklopu turneje na kojoj promoviraju sedmi studijski album Order in Decline, nedvojbeno najteži i najagresivniji album u njihovoj legendarnoj karijeri, a istovremeno i najdinamičniji. Frontmanu benda Derycku Whibleyu trebalo je sveukupno tri tjedna da napiše neke od najosobnijih i najiskrenijih pjesama u svojoj karijeri koje su kritičari dočekali s oduševljenjem.

“Rubovi su omekšani pop-punk melodijama koje još uvijek vrebaju duboko u SUM 41 DNA-u, ali ovo svakako nije pop-punk album. Evolucija se nastavlja i postaje dosita impresivna.” - napisao je Kerrang!

SUM 41 - Out for Blood

U produkciji je već osmi album Heaven and Hell, čiji se izlazak očekuje uskoro, pa se tako nadamo i izvedbi novih pjesama na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Prodaja ulaznica kreće 22. veljače u 10 sati i to putem Eventim online sistema i na fizičkim prodajnim mjestima Eventima.