Učitavanje...

Željko Bebek - Ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Željko Bebek. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, uz prethodnu najavu.
Djeca do 5 godina ulaze besplatno.


U SPLITSKU SPALADIUM ARENU STIŽE LEGENDARNI ŽELJKO BEBEK 

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta na 'Gripama', Bebek 21. prosinca Splićanima priprema još veći spektakl 

 

''…šta bi dao da možeš ovako, dići ruke, a puk da te slijedi…'' kultne stihove kojima je davne 1975. Željko Bebek, kao tadašnji član Bijelog dugmeta, osvojio regionalnu glazbenu scenu, sada će doslovno i ''proživjeti'' u splitskoj Spaladium Areni.

Na isto mjesto gdje je prošle godine nagrađen Porinom za album 'Ono nešto naše', Bebek se vraća 21. prosinca, spreman da s publikom uglas otpjeva svoje najveće hitove, kako one s Bijelim dugmetom, poput 'Ima neka tajna veza', 'Selma', 'Na zadnjem sjedištu moga auta', 'Ne spavaj mala moja', tako i one iz svoje dugogodišnje solističke karijere, kao što su 'Da je sreće bilo', 'Laku noć svirači', 'Žuta ruža', 'Tijana' pa sve do novijih 'Ja po kafanama', 'Gdje sam bio', 'Ono nešto naše', 'Ako voliš ovu ženu’ i mnogih drugih…

 Impresivne pjevačke sposobnosti, prepoznatljiva boja glasa, osebujan stil i neodoljivi šarm, samo su neki od epiteta koji su Bebeka obilježili kao jednog od najvažnijih, najpopularnijih i najdugovječnijih ličnosti na glazbenoj sceni. Njegovi nastupi se prepričavaju godinama, a ljubav prema njegovim pjesmama se prenose generacijski, 's koljena na koljeno', čemu svjedoče i milijunski pregledi, kako onih starijih, tako i novijih hitova na YouTube-u.

Ovaj energični pjevač uz pratnju jednako energičnog pratećeg benda, glazbenika koji ''jedu instrumente'' i obožavaju show na pozornici, priprema i obećava događaj za pamćenje, za koji će se sigurno tražiti ulaznica više, a svi oni koji na vrijeme osiguraju svoje ulaznice, zasigurno će s pravom pjevati ''...šta bi dao da si na mom mjestu…''

Željko Bebek je bosanskohercegovački pjevač rock i pop muzike. Pjevao je u grupama Kodeksi i Bijelo dugme (njegovo razdoblje kritičari ocjenjuju kao najbolje za grupu).


Nekoliko godina nakon osnivanja Bijelog dugmeta napušta grupu i nastavlja raditi kao solo pjevač. Krajem 80.-ih i početkom 90.-ih izdaje i nekoliko solo albuma. Zadnji album "Ošini po prašini" izdao je 2000., ali još uvijek održava koncerte.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Željka Bebeka u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka