Zdravko Čolić

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

6 dostupni Fan Reporti

  1. COLA

    Andreja Rauch Sirotic u Maribor dana 13.05.2016

    Svaki koncert od Cole za mene je neopisiv uzitak, dozivljaj. Mojim sinovima I suprugu sam vec dosadna s tim koliko ga obozavam I stalno slusam pjesme u autu...al briga me. BIG FAN SAM I UZIVAM U TOME! !
  2. Čola

    Višnja u Rijeka dana 11.06.2020

    To je ljubav to se voli♥️,Jednostavno od kad znam za sebe tu je Čola bio i ostao. Svi me povezuju sa njegovim imenom. Brojnim dane do koncerta u Opatiji.

O izvođaču

Dragi kupci,


objavljujemo bitne informacije vezane uz koncert Zdravko Čolić @ Arena Zagreb, 26.12.2022. i 27.12.2022.

Predviđeno otvaranje ulaza će biti u 18:30h.

U Arenu možete ući na bilo kojem ulazu.

Preporučujemo da odaberete onaj ulaz na kojem je u tom trenutku najmanja gužva.


• PRINT@HOME ulaznice je potrebno OBAVEZNO isprintati LASERSKIM pisačem. Ulaznice nije potrebno printati u boji. Ulaznice NIJE MOGUĆE pokazati na mobitelu. Ulaznice presavinite prema uputama (kako bi dobili format ulaznice koji ćete gurnuti u aparat Arene Zagreb)

Kako bi ušli na koncert na vrijeme, APELIRAMO da dođete s ISPRINTANIM PRINT@HOME ulaznicama.


• Ulaznice kupljene opcijom "Podizanje na blagajni na dan koncerta" možete preuzeti od 18:00 na Eventim blagajni (nalaziti će se između ulaza C i D).


• Ulaznice kupljene opcijom “PREUZIMANJE NA PRODAJNOM MJESTU” morate podići na prodajnim mjestima (popis je dostupan na: https://www.eventim.hr/hr/news/2017/11/new-delivery-option-at-eventim-hr-639821.html)

Ulaznice možete podići jedino sa KODOM za podizanje koji je stigao u potvrdi narudžbe.


Posjetitelji s ulaznicama za VIP salone, VIP lože i GOLD parter imaju omogućen parking u garaži. Ulaz u garažu nalazi se između Arena dvorana i Arena trgovački centar.


Kako bi ubrzali proces ulaska na koncert, molimo da svaka osoba ima svoju ulaznicu.


Želimo Vam ugodan provod

EventimHR

info@eventim.hr

***


ZDRAVKO ČOLIĆ PRED ZAGREPČANE ĆE IZAĆI DVIJE VEČERI ZAREDOM

Nakon rasprodanog prvog datuma, najavljen je još jedan datum koncerta – 27. prosinca


Svega nekoliko tjedana od najavljenog velikog zagrebačkog koncerta Zdravka Čolića i simfonijskog orkestra bilo je dovoljno da Zagrepčani pokažu koliko su se u protekle četiri godine, koliko je prošlo od zadnjeg koncerta, zaželjeli ovog glazbenog velikana, ujedno i jedne od najvećih regionalnih zvijezda. Najavljeni koncert za 26. prosinac ovih je dana rasprodan, a zbog velikog interesa publike, koncert je najavljen i za sutradan, 27. prosinca.

Baš kao i prvog dana, uz Čolića, publiku na pozornici dočekuje i njegov prateći orkestar, u sastavu od 50 vrhunskih glazbenika, sjajnih instrumentalnih solista novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad, koji će, posebno za ovu priliku, izvesti najveće Čolićeve hitove u posebnim aranžmanima, koje potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik.

''Božićno-novogodišnji koncerti u zagrebačkoj Areni jedni su od svečanijih trenutaka i veliko mi je zadovoljstvo što se nakon četiri godine vraćamo pred zagrebačku publiku u najvećem sastavu dosad i uz magični zvuk simfonijskog orkestra. Ubacili smo i neke stare pjesme, poput 'Sinoć nisi bila tu' i 'Gori vatra', koje su obilježile početak moje karijere, a zahvaljujući postavu koji broji više od 50 glazbenika, sigurni smo da će ovaj koncert dati posebnu draž u novogodišnje doba.'' – izjavio je nedavno Čolić.

Arena Zagreb će i 27. prosinca, s obzirom na formu najavljenog koncerta, biti ispunjena isključivo sjedećim mjestima, zbog čega će kapacitet dvorane biti ponešto smanjen, što je i svojevrsni podsjetnik za sve one koji svoje ulaznice nisu uspjeli nabaviti za dan ranije, da ih ovoga puta osiguraju na vrijeme, putem Eventim stranice.


Djeca do 6 godina ulaze besplatno, ako sjede roditelju u krilu.

Osobe sa invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Za osobe u invalidskim kolicima predviđena su mjesta na donjim tribinam kod ulaza u sektore (crveni kvadratići pored brojeva sektora).