Zdravko Čolić - Ulaznice

dostupnih Fan Reporta

  1. COLA

    Andreja Rauch Sirotic u Maribor dana 13.05.2016

    Svaki koncert od Cole za mene je neopisiv uzitak, dozivljaj. Mojim sinovima I suprugu sam vec dosadna s tim koliko ga obozavam I stalno slusam pjesme u autu...al briga me. BIG FAN SAM I UZIVAM U TOME! !

O izvođaču

Djeca do 7 godina ulaze besplatno.
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

„Čija je ono zvijezda, ljepša nego danica, ono je moja zvijezda, što mi, što mi leži kraj srca…“ tako pjeva Zdravko Čolić o svojoj zvijezdi, a za nas je on najveća zvijezda koja je čak šest puta rasprodala beogradsku Stark Arenu i jedini je izvođač u regiji kojemu je to prošlo za rukom.

Uz hrpu ovacija, praćen pozitivnom vibrom svoje publike, ovim koncertima Zdravko Čolić je još jednom opravdao status i simbol miljenika kako ženske, tako i muške publike. Njegove nastupe sve više prate i mlađe generacije jer osim specifične boje glasa koja ga prati, njegov šarm i pozitivna energija kojom zrači je nešto što privlači ogroman broj publike koja hrli na njegove koncerte.

A upravo rasprodane dvorane pokazuju koliki je interes i potražnja za njegovim koncertima. Sljedeći nastupi u Stark Areni rezervirani za 13., 14., 27. i 28. prosinac već su odavno rasprodani. 

Priliku za uživanje u ovom trosatnom spektaklu će imati i publika u Hrvatskoj, a prvi nastup je zakazan 18. srpnja u suradnji s Festivalom Opatija na Ljetnoj pozornici.

Savršeni omjer bezvremenskih klasika i odlične sinergije glazbenika s publikom bit će popraćeni njegovim najvećim hitovima kao što su: „Pusti, pusti modu“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Ti živiš u oblacima“, „Ti si mi u krvi“, „Merak mi je“ i mnogi drugi.

Zdravko Čolić je samih početaka svoje glazbene karijere bio vrlo uspješan i njegovi nastupi su bili popraćeni velikim brojem obožavatelja, rušio je rekorde puneći dvorane, a čini se da se tradicija i nastavila.


Zdravko Čolić (Sarajevo, 30. svibnja 1951.), bosanskohercegovački je pjevač zabavne glazbe i svojevremeno najveća jugoslavenska pop-zvijezda.

Prvi službeni pjevački nastup imao je kao pjevač grupe Ambasadori 1969. godine u kojoj je pjevao dvije i pol godine. Svirali su R&B, pjesme Jamesa Browna i grupe "Chicago". Godine 1971. upoznaje Kornelija Kovača koji ga je pozvao u tada vrlo poznatu Korni grupu. No, Čolić je u "Korni grupi" ostao samo šest mjeseci, a na njegovo mjesto je došao Zlatko Pejaković. Vratio se u Sarajevo i odlučio se za solističku karijeru. Tako je nastupio na festivalu Vaš šlager sezone u Sarajevu 15. travnja 1972. godine s pjesmom Kemala Montena "Sinoć nisi bila tu". Pjesma u cijeloj zemlji postaje veliki hit, a danas se ubraja u neke od Čolinih najljepših pjesama. Od tog trenutka počinje Čolina solo karijera, kojom će se uzdići na mjesto naše najveće estradne zvijezde.

Ubrzo postaje najveća jugoslavenska pop-zvijezda čija je popularnost dosegla dotad nezabilježene razmjere. "Bling blinge blinge bling", "Zelena si rijeka bila", "Zvao sam je Emili", "Ljubav je samo riječ", "April u Beogradu", „Pusti, pusti modu“, „Pjevam danju, pjevam noću“ danas se ubrajaju u najveće hitove ovih prostora.

Velika turneja uslijedila je 2008. godine, a završena je po većim gradovima bivše Jugoslavije. Turneja je završena koncertom na Marakani, 30. lipnja 2001. godine, na kojoj se ovaj put okupilo oko 80.000 ljudi, a pred malim ekranima više od 4.000.000 ljudi je pratilo direktan prijenos koncerta. Album "Okano" proglašen je za album godine u gotovo svim zemljama bivše domovine, pjesma "Okano" za hit godine, a Zdravko Čolić za osobu godine.

Krajem 2006. na tržištu se pojavljuje novi, 12. album Zdravka Čolića nazvan "Zavičaj". Album nastavlja tradiciju etno-pop zvuka, koju Čolić redovito njeguje na svojim albumima u zadnjih dvadesetak godina. Među pjesmama inspiriranim Sarajevom, Bosnom i tamburašima izdvajaju se pjesme : "Bembaša", "Merak mi je", "Svadbarskim sokakom" i "Anđela". Balade "Vrijeme" i "Sačuvaj me, Bože, njene ljubavi" potpisuju Arsen Dedić odnosno Đorđe Balašević.

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Zdravko Čolića u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka