WILLIAM DUVALL

WILLIAM DUVALL  - Ulaznice

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za WILLIAM DUVALL. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

[Obavijest organizatora – Los Angeles]

Odgođen je koncert Williama DuValla koji se trebao održati 1.10.2021. u Zagrebu

Novi datum koncerta je 11.5.2022.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi datum održavanja.


Ako Vam novi termin održavanje ne odgovara, povrat sredstava možete zatražiti do 1.7.2021. na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti do 1.7.2021. slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr. Zahtjev je potrebno poslati s e-mail adrese vezane za narudžbu i u njemu je potrebno navesti ID narudžbe za koju želite povrat.

***


 

LAA PREDSTAVLJA:

WILLIAM DUVALL

Tvornica kulture, Zagreb

Petak 11.5.2022.


Na velikoj svjetskoj turneji na kojoj predstavlja novi solo album "One Alone", William Duvall iz Alice in Chains održati će intimni akustični koncert u Malom pogonu Tvornice kulture.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu. Djeca do 7 godina ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.

William Bradley DuVall (rođen 06. rujna 2967.g.) je američki glazbenik poznatiji kao ko-vokal i ritam gitarist Alice In Chains DuVall gdje se nalazi od 2006. godine, podjelivši ulogu pjevača s drugim gitaristom Jerryjem Cantrellom. S Alice In Chains objavio je tri albuma, a aktivan je i u još dva benda – Comes With The Fall I Giraffe Tongue Orchestra.

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka