Učitavanje...

Whitesnake - Ulaznice

dostupnih Fan Reporta

Napišite Fan Report
  1. Rok je zakon

    Lejla u Bosanska Krupa dana 22.01.2019

    Jedna od top 5 grupa na svijetu u pop-rok muzici. Fan sam od svoje pubertetske dobi a i iskreno u to doba, ili kako se kaze "naše doba" bila je prava muzika i pravi izvođači. Drago mi je da danas moj sin koji ima 16 godina isto gaji velike osjecaje prema ovoj grupi i vrsti muzike kao i ja. Zato rokeri napreddddd!

O izvođaču

LAA PREDSTAVLJA:
WHITESNAKE
THE FLESH AND BLOOD WORLD TOUR
ŠRC ŠALATA
SRIJEDA, 3. SRPNJA 2019.

Grupa Whitesnake predvođena velikim Davidom Coverdaleom dolazi na zagrebački stadion Šalata 3. srpnja 2019. godine u sklopu svjetske turneje “The Flesh And Blood”.

Ulaznice u prodaju kreću u utorak 27. studenog po izrazito povoljnoj early bird cijeni od samo 190 kn koja je na snazi do 31. prosinca. 
Od prvog dana 2019. do 31. ožujka za ulaz će trebati izdvojiti 220 kn, od 1. travnja do 2. srpnja 240 kn, a na dan koncerta 260 kn. 

Plaćajte Mastercard® i Maestro® karticama i ostvarite 10% popusta. Ovaj popust Vam omogućava i brzi ulaz u stadion Šalata. Dolaskom na lokaciju, potražite ulaz s oznakom "Mastercard® / Maestro®  Fast lane" i izbjegnite gužvu. Uživajte na koncertu!*

*Navedene pogodnosti vrijede samo za korisnike Mastercard® / Maestro® kartica koji su odabrali popust od 10% te čija ulaznica sadržava informaciju o brzom ulasku.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.
Djeca do 6 godina ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.


Whitesnake je britanska hard rock grupa koju je 1978. osnovao David Coverdale (frontman grupe Deep Purple u razdoblju 1973.-1976.). Najveći komercijalni uspjeh postižu tijekom 80-ih nizom hitova poput Here I Go AgainIs This LoveFool For Your LovingStill Of The Night, i mnogi drugi.

Grupu Whitesnake godine 1977. formira, tada već bivši vođa grupe Deep PurpleDavid Coverdale. Grupu su vremenom činili članovi: Jon Lord, Ian Paice, Cozy Powell, Neil Murray, Bernie Marsden, Micky Moody, John Sykes, Adrian Vandenberg, Vivian Campbell, Tommy Aldridge i Steve Vai. Isprva vrlo popularni u Europi, albumom Whitesnake iz 1987.g. postigli su velik uspjeh i u SAD-u.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka