VLATKO STEFANOVSKI

VLATKO STEFANOVSKI  - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za VLATKO STEFANOVSKI. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču


LEGENDARNI VLATKO STEFANOVSKI I V3 TRIO

KREĆU NA LJETNU TURNEJU PO JADRANU

09.07.2021. u 21h- Kula Kamerlengo, TROGIR

10.07.2021. u 21h -Tvrđava sv. Mihovila, ŠIBENIK

11.07.2021. u 21h- Ljetno kino, SUPETAR

Ako si želite uljepšati ljetnu večer romantičnim zvukovima gitara i savršenim nizovima glazbenih akorda, dođite 11 .srpnja 2021. u 21 sat u Ljetno kino u Supetru na koncert Vlatka Stefanovskog i V3 Tria.

Svima poznati makedonski glazbenik, još kao mladić osnovao je grupu „Leb i Sol“ koja je postala jedna od najuspješnijih bendova ovih krajeva i tako stekao kultni status. Zajedno su snimili 13 albuma, a nakon razlaza grupe, Vlatko stvara uspješnu samostalnu karijeru. Vlatko Stefanovski, kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza ovih prostora, prepoznatljiv je po svom posebnom stilu fuzije glazbenih stilova, smjesom makedonskih tradicionalnih nepravilnih ritmova i suvremenog rocka. U svom bogatom opusom može se pohvaliti mnogim uspješnim suradnjama s renomiranim svjetskim i domaćim glazbenicima. Trenutno najviše surađuje s Miroslavom Tadićem, koji je uvršten među 30 najboljih svjetskih gitarista te triom pod nazivom V3 koji Vas upravo i očekuje u Supetru .

Fenomenalne izvedbe Vlatka Stefanovskog upotpuniti će trio V3 te će uz dodatak bas gitare i bubnjeva dodatno pojačati rock koncert koji se sprema na pozornici ljetnog kina. Stefanovski i V3 trio pokazati će svoje umijeće kombinirajući naizgled nespojive stvari poput instrumentalnog rock-a, etno jazz-a, blues i jazz fusion- a, stvarajući zanimljive i prelijepe zvučne pejzaže.

Pridružite nam se 11. srpnja u Supetru te provedite nezaboravnu večer pod zvijezdama sa maestralnim Vlatkom Stefanovskim, jednim od najcjenjenijih gitarista regije !

ULAZNICE U PRODAJI preko sustava EVENTIM.hr.


Djeca ne ulaze besplatno.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Vlatko Stefanovski (Prilep, 1957.) je makedonski kantautor i bivši gitarist sastava Leb i sol.


Rođen u Prilepu u Makedoniji počeo je svirati gitaru s 13 godina. S grupom "Leb i sol" snimio je 13 albuma od 1978. do 1991. kada se raspala SFRJ (Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija). Stefanovski svira gitare poput Gibsona i Fendera. Trenutačno surađuje s Miroslavom Tadićem i sastavom VS Trio, te pišući za film i kazalište.

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Vlatka Stefanovskog u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka