VIŠA SANITARKA VIMENKA  - Ulaznice

VIŠA SANITARKA VIMENKA

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za VIŠA SANITARKA VIMENKA. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođačuOsobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno.
Hit komedija VIŠA SANITARKA VIMENKA


Splitski komičar i imitator Tomislav Žižić   


Hit Komedija Tomislava Žižića VIŠA SANITARKA VIMENKA (državnu metlicu).


Za predstavu su tekst napisali Tomislav Žižić i Stanko Holcer, koji potpisuje i režiju.


Državnu metlicu VIMENKA na kazališne scene postavlja Stanko Holcer izuzetno kreativan, uspješan redatelj koji ima velikih uspjeha zadnjih par godina.Inače, nakon velikog uspjeha u Hrvatskoj poznate predstave ‘Balkanski seks i grad, čipka i čokolada’, brak za rucak autora Stanka Holcera, dolazi nam nova urnebesna komedija Tomislav Žižić Vimenka VIŠA SANITARKA (državnu metlicu)


U današnjem vremenu kada se živi ubrzano vratimo ljudima osmijeh na lice.
Viša sanitarka Vimenka zaposlena u poduzeću DRP d.d. je originalna komedija koja na duhovit i orginalan naćin opisuje i progovara o svim životnim situacijama.
Humor je, naglašava, jako oružje. što je više humora manje je tumora. Zna pogoditi tamo gdje su ljudi najosjetljiviji. na iskren,duhovit, autentičan način.Smatra iznimno važnim što je
kao komičar glasnogovornik naroda, a nadahnuće nalazi u svakodnevnom životu,kroz obitelj,odnose u društvu itd…publiku će nasmijati do suza.
Predstava osvaja publiku kvalitetom, originalnošću,te se na humorističan način.


Kod gledatelja i slušatelja stekao je popularnost specifičnošću svoga rada i profesionalnog djelovanja. Lijepom našom Hrvatska radio-televizija, “Lijepom našom” Glavne i sporedne uloge glumi Od 1998 do 2003. kao autor i glumac igra uloge državne metlice, Mande Plemenite Trkalo Vimenke, i druge, na Hrvatskom radiju i na Hrvatskoj televiziji.


U medijima proglašen je nasljednikom Nele Eržišnik u komičarskom poslu, nastupao je u sklopu zabavno glazbenih, koncertnih i kazališnih manifestacija u Hrvatskoj i u dijaspori. Glumio je u dvoranama Vatroslav Lisinski, HNK Herceg Stjepan Kosača, Gripe, Jazine i drugima…