Učitavanje...

Toni Cetinski - Ulaznice

dostupnih Fan Reporta

Napišite Fan Report
  1. TONI KRALJ

    Marijana u Beograd dana 27.04.2018

    Koncert u Beogradu, Sava Centar, gorelo je sve, bilo je fenomenalno. Jedva čekamo ćerkica i ja koncert u Novom Sadu. Njoj će to biti prvi koncert, ima nepune 4 godinice. Toni, najbolji si, obožavaju te mala Tanita i mama Marijana!

O izvođaču

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca ne ulaze besplatno.

VIP Standard ulaznica uključuje barski stol na galeriji, od sredine do kraja zida galerije.
VIP Premium ulaznice uključuju niski stol sa sjedećim mjestom.

Tony Cetinski unutar turneje #samoljubav 30. studenog stiže u Arsenal
Ilirijin Arsenal u subotu 30.studenog ugostit će jednu od istinskih zvijezdi ovih prostora- Tonija Cetinskog unutar svjetske turneje #samoljubav. Toni će kroz turneju #samoljubav zadarskoj publici predstaviti pjesme sa svog aktualnog albuma 'Kao u snu' koji obiluje hitovima koje su se već urezale u dušu slušateljima diljem regije.
Hitovi kao 'Laku noć’, ‘Kao u snu’, ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’, ‘General bez činova’, ‘Čekam te’ i mnogi drugi čekaju na vas u Ilirijinom Arsenalu.
Tony kao vrhunski glazbenik na koncertima uvijek iznenadi nekom novom koncertnom pričom, stoga vas ništa manje ne očekuje ni ovog studenog u Arsenalu.

Slavimo #samoljubav 30.11. u Arsenalu!

Tony Cetinski jedan je od najnagrađivanijih regionalnih glazbenika i zasigurno jedno od najvećih regionalnih imena pop scene. 

Tijekom tridesetogodišnje karijere, Tony Cetinski ostvario je niz fantastičnih uspjeha, a broj domaćih i stranih višestrukih nagrada i priznanja struke i publike, teško je i pobrojati.

Ostvario je i sjajnu međunarodnju suradnju. Dijelio je pozornice sa glazbenim ikonama Joséom Carrerasom, Michaelom Boltonom, Placidom Domingom, te Montserrat Caballé, a nastupao je i u legendarnom londonskom Royal Albert Hall-u.

Tony Cetinski godinama je jedan od najemitiranijih izvođača, po službenim statistikama.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Tonija Cetinskog u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka