Učitavanje...

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Primite obavijest o dostupnosti ulaznica

Ne propustite gostovanje Tonija Cetinskog u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka


1 dostupnih Fan Reporta

Napišite Fan Report
  1. TONI KRALJ

    Marijana u Beograd dana 27.04.2018

    Koncert u Beogradu, Sava Centar, gorelo je sve, bilo je fenomenalno. Jedva čekamo ćerkica i ja koncert u Novom Sadu. Njoj će to biti prvi koncert, ima nepune 4 godinice. Toni, najbolji si, obožavaju te mala Tanita i mama Marijana!

O izvođaču

Toni Cetinski hrvatski je glazbenik i pjevač.

Javnosti je postao poznat prvim albumom „Srce nikad ne laže“, a jedni od najvažnijih trenutaka u karijeri su mu pjesma „Nek te zagrli netko sretniji“ i nastup na Eurosongu s pjesmom „Nek ti bude ljubav sva“.

Toni je snimio duet „Dolce suono“ sa slavnim tenorom Joséom Carrerasom. Na koncertu koji je José Carreras održao u zagrebačkoj Areni 19.12.2009., Tony je gostovao slavnom tenoru, zajedno sa Celine Byrne. Kao gost Michaela Boltona nastupio je na koncertima u londonskom Royal Albert Hallu. Tony je oduševio englesku publiku svojom izvedbom pjesama „Caruso“ i „O sole mio“.

Odlikovan je Redom Danice hrvatske s likom Marka Marulića, za doprinos kulturi te je višestruki dobitnik Porina i ostalih nagrada. Zadnjih nekoliko godina je među 2 najemitiranija izvođača u Republici Hrvatskoj.

Bio je član žirija u reality showu „Hrvatska traži zvijezdu“.