Tomislav Bralić i klapa Intrade

Tomislav Bralić i klapa Intrade  - Ulaznice

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Tomislav Bralić i klapa Intrade. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Tomislav Bralić i klapa Intrade, koja je dobila naziv prema zbirci pjesama Ljube Stipišića, djeluju od 1985. Zadnjih nekoliko godina  zasigurno su naši najpopularniji izvođači koji rade jedinstvene koncertne spektakle po sportskim dvoranama, stadionima i kontinuirano nastupaju po Europi.


Oduševili su Ameriku, Kanadu i Australiju na turnejama koje su bile produžene zbog velikog interesa publike. Tamo su posjetili najveće gradove gdje su koncerte održali u prestižnim dvoranama u kojima su prije njih nastupile velike svjetske glazbene zvijezde. Svaka pjesma u  njihovoj izvedbi ima posebnu snagu zvuka i riječi, izrazito naglašen emotivni naboj koji s iskrenom lakoćom prenosi u srca slušatelja.


Tomislav Bralić, sjajan pjevač iz Bibinja, sa svojim pjesmama i interpretacijom obilježio je zadnjih nekoliko godina sjajnim nizom hitova i pjesmama koje su u kratkom vremenskom periodu postale kultne. Specifičnim glasom mističnog baritona godinama osvaja srca publike. Svaka pjesma u izvedbi Tomislava Bralića i klape Intrade ima posebnu snagu zvuka i riječi, izrazito naglašen emotivni naboj koji s iskrenom lakoćom prenosi u srca slušatelja.


Od 2006. počeli su raditi tradicionalne koncerte krajem godine u Zagrebu koji su danima unaprijed rasprodani i svake godine se sa nestrpljenem očekuju. Posebno se izdvaja njihov veličanstveni  rasprodani koncert u Areni Zagreb 2011. koji je snažno obilježio njihovu karijeru i oduševio prepunu Arenu te pokazao koliko su omiljeni. CD i DVD izdanje s tog koncerta je prodan u zlatnoj nakladi.


Tomislav Bralić i klapa Intrade svojim su radom izborili najviši status među hrvatskim glazbenicima, te su u primili mnoga odličja struke: dobitnici su  najvažnije glazbene  nagrade „Porin“, koju dodijeljuju ljudi iz struke za  izvedbu pjesme „Moja jube“, Županijske nagrade im je dodijelio dodijelio  Zadar, dobitnici su nagrade Grada Knina , te  su bili nominirani za „Hit godine“ na  Porinu 2010. sa pjesmom  „Ne damo te pismo naša“. Za hit „Zora bila“ osvojili su nagradu za najizvođeniju pjesmu sa Dalmatinske šansone 2010, a Grad Zadar im je uručio priznanje za glazbeno postignuće.


U posljednjih nekoliko godina nastupaju na festivalima zabavne glazbe na kojima, zbog specifične interpretacije dalmatinske pjesme Tomislava Bralića i klape u cijelosti, dobivaju laskava priznanja i nagrade.