Tomislav Bralić i klapa Intrade

Tomislav Bralić i klapa Intrade  - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Tomislav Bralić i klapa Intrade. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Tomislav Bralić i klapa Intrade planiraju ove godine uživati u svakom koncertu kao da su na samom početku karijere a ne izvođači koji nas više od 35. godina oduševljavaju svakim novi nastupom i novom pjesmom!

Svojim šarmom, opuštenošću i radošću Tomislav Bralić i Intrade već godinama osvajaju gdje god stignu. Ništa ih neće pokolebati pa su odlučili svoj veliki rođendan - 35 godina karijere proslaviti u 2021.! Od a cappella početaka do današnjega modernog izričaja dalmatinske pisme, prošli su zaista svašta i vidjeli mnoga mjesta, gradove, države i druge kontinente te nastupili od konoba do arena i stadiona.

Ovo ljeto biti će raspjevano da se klapa i publika izgušta do mile volje. Ovom prilikom najavit ćemo prva dva koncerta klape, koji su dio vrlo značajnog projekta „Jer svirati se mora“ koji je pokrenuo niz koncerata u Hrvatskoj .

MAKARSKA – LJETNO KINO, 20.06.2021. u 20.30 sati

SOLIN – GRADINA , 23.07.2021. u 21.00 sat

Prvi koncert održat će se u Makarskoj, u ljetnom kinu, koji je važan koncertni prostor s bogatom poviješću. Klapa je tamo održala brojne koncerte, a veže ih lijepa uspomena za taj grad gdje su dobili i „Porin“ 2007. za najbolju klapsku izvedbu za pjesmu „Jube moja“.

Koncert u solinskoj Gradini će biti prava poslastica koja će dočekati klapu i publiku potpuno renovirana i u punom sjaju! Omiljeni koncertni prostor zbog jedinstvenog ambijenta vrlo brzo postat će ponovno nezaobilazno mjesto, a Solin grad u kojem imate na izbor povijesne lokalitete idealne za velike spektakle. Čim je klapa saznala da se Gradina renovira poželjeli su tu nastupiti jer su im najdraži nastupi u prostorima koji imaju povijesnu vrijednost i autentičnu arhitekturu.

No, najveći im je gušt stati na domaće tlo i sa svojom vjernom publikom uživati u onome u čemu su najbolji - u pismi i zabavi.

A riječima Tomislava Bralića teško je odoljeti:

Pozivam sve ljubitelje naših pjesama da dođu u Makarsku i Solin te da na vrijeme osiguraju karte jer će ih biti manje nego inače i zapivaju s nama!

Program sufinanciran putem Natječaja "Jer svirati se mora" provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Vrlo brzo ćemo objaviti i druge koncerte koji čekaju slavljenike i njihovu vjernu publiku a nastupat će u cijeloj Hrvatskoj, Sloveniji i BiH. Klapa je pripremila puno iznenađenja koja ćemo otkrivati postepeno.


Osoba s invaliditetom ulazi besplatno, pranja plaća punu cijenu ulaznice. 
Djeca do 3 godine ulaze besplatno.

Tomislav Bralić i klapa Intrade, koja je dobila naziv prema zbirci pjesama Ljube Stipišića, djeluju od 1985. Zadnjih nekoliko godina  zasigurno su naši najpopularniji izvođači koji rade jedinstvene koncertne spektakle po sportskim dvoranama, stadionima i kontinuirano nastupaju po Europi.


Oduševili su Ameriku, Kanadu i Australiju na turnejama koje su bile produžene zbog velikog interesa publike. Tamo su posjetili najveće gradove gdje su koncerte održali u prestižnim dvoranama u kojima su prije njih nastupile velike svjetske glazbene zvijezde. Svaka pjesma u  njihovoj izvedbi ima posebnu snagu zvuka i riječi, izrazito naglašen emotivni naboj koji s iskrenom lakoćom prenosi u srca slušatelja.


Tomislav Bralić, sjajan pjevač iz Bibinja, sa svojim pjesmama i interpretacijom obilježio je zadnjih nekoliko godina sjajnim nizom hitova i pjesmama koje su u kratkom vremenskom periodu postale kultne. Specifičnim glasom mističnog baritona godinama osvaja srca publike. Svaka pjesma u izvedbi Tomislava Bralića i klape Intrade ima posebnu snagu zvuka i riječi, izrazito naglašen emotivni naboj koji s iskrenom lakoćom prenosi u srca slušatelja.


Od 2006. počeli su raditi tradicionalne koncerte krajem godine u Zagrebu koji su danima unaprijed rasprodani i svake godine se sa nestrpljenem očekuju. Posebno se izdvaja njihov veličanstveni  rasprodani koncert u Areni Zagreb 2011. koji je snažno obilježio njihovu karijeru i oduševio prepunu Arenu te pokazao koliko su omiljeni. CD i DVD izdanje s tog koncerta je prodan u zlatnoj nakladi.


Tomislav Bralić i klapa Intrade svojim su radom izborili najviši status među hrvatskim glazbenicima, te su u primili mnoga odličja struke: dobitnici su  najvažnije glazbene  nagrade „Porin“, koju dodijeljuju ljudi iz struke za  izvedbu pjesme „Moja jube“, Županijske nagrade im je dodijelio dodijelio  Zadar, dobitnici su nagrade Grada Knina , te  su bili nominirani za „Hit godine“ na  Porinu 2010. sa pjesmom  „Ne damo te pismo naša“. Za hit „Zora bila“ osvojili su nagradu za najizvođeniju pjesmu sa Dalmatinske šansone 2010, a Grad Zadar im je uručio priznanje za glazbeno postignuće.


U posljednjih nekoliko godina nastupaju na festivalima zabavne glazbe na kojima, zbog specifične interpretacije dalmatinske pjesme Tomislava Bralića i klape u cijelosti, dobivaju laskava priznanja i nagrade.

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Tomislava Bralića u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka