Tom Jones

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

1 dostupni Fan Reporti

  1. g.

    vlado u zagreb, zadar, pula dana 05.04.2017

    Apsolutni Fan s prošlošću glazbenog, prilično uspješnog izvodjenja kompozicija Tom Jones-a, glasom Čire Gašparca u jednom davno prošlom zagrebačkom - amaterskom VIS-u !

O izvođaču

Glazbeni spektakl ovog velikana koncert je koji se ne smije propustiti, a ulaznice možete kupiti od petka, 01. travnja 2022. u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

SPEKTAKL U OPATIJI – STIŽE NAM “THE VOICE” IZ WALESA

Tom Jones nastupit će 18. srpnja 2022. na Ljetnoj pozorniciFestival Opatija i Star produkcija na najljepšu jadransku pozornicu 18. srpnja 2022. dovode jednu od najvećih živućih legendi, velikog šarmera i genijalnog performera Toma Jonesa. Velški glazbenik na sceni je više od 50 godina, a u Hrvatskoj je posljednji put nastupio 2019. u Dubrovniku.


Tom Jones je u karijeri objavio 41 studijski album, a uz to ima 20 video albuma, pet live i 16 kompilacija. Glazbene kritičare posebno su oduševili, što produkcijski, što izvedbom, posljednja tri što je samo potvrda da s pravom nosi titulu jednog od najpopularnijih izvođača u povijesti glazbe. Tomov album iz 1999. godine "Reload", na kojemu su hitovi "Sex Bomb" i "Mama Told Me Not to Come", najprodavaniji je u njegovoj karijeri, a na prvom mjestu britanskih top lista prodaje bio je dvije godine.


Tom Jones je jedan od rijetkih izvođača koji je i nakon toliko godina na sceni u samom vrhu glazbene industrije. Upravo zbog doprinosa umjetnosti te promociji Velike Britanije u svijetu, kraljica Elizabeta II. ga je 2006. godine imenovala vitezom i dodijelila mu titulu Sir, a 2012. nastupio je i na njenom Dijamantnom jubileju u Buckinghamskoj palači.

U svojoj impresivnoj karijeri dobio je mnoga priznanja; BRIT Award za doprinos glazbi, Silver Clef za životno djelo, Hitmaker nagradu od američke Kuće Slavnih te prestižnu Music Industry Trust Award.


Glazbeni spektakl ovog velikana koncert je koji se ne smije propustiti, a ulaznice možete kupiti od petka, 01. travnja 2022.

U PONUDI - ART TICKET! 

ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. 

ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.