Učitavanje...

THE STRANGLERS - Ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za THE STRANGLERS. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Jedna od najutjecajnijih britanskih grupa u Šibenik stiže u sklopu turneje kojom su obuhvatili brojne svjetske pozornice, među kojima je i ona na Tvrđavi sv. Mihovila!

Oformljeni sredinom sedamdesetih godina dvadesetog stoljeća The Stranglers su na samom početku karijere u kratkih 13 mjeseci objavili čak tri albuma na kojima su se našli hit singlovi Peaches i No More Heroes. Angažirani, rječiti i sugestivni tekstovi uz melodične skladbe upotpunjene agresivnim, beskompromisnim i buntovnim stavom učinili su ih jedinstvenom pojavom na glazbenoj sceni.

Karakterističnim i nepredvidljivim stilom temeljenim na koketiranju s raznim glazbenim žanrovima osvojili su mainstream rock scenu i postali pioniri novovalnog zvuka. U preko četrdeset godina izdali su 17 albuma, dok su im svjetsku slavu donijeli hitovi Always The Sun i Golden Brown. Slove za jedan od najdugovječnijih britanskih bendova, a trenutno usporedno sa svjetskom turnejom obilježenom brojnim rasprodanim nastupima pripremaju novi album. Osim što će se moći uživo uvjeriti u glazbeni talent i bezvremensku kvalitetu njihovih pjesama, svi koji se nađu na najljepšoj pozornici Jadrana imati će priliku da uživo čuju i neobjavljene pjesme s nadolazećeg albuma.

Plaćajte Mastercard® i Maestro® karticama i ostvarite 10% popusta. Za obožavatelje benda koji su ujedno korisnici Mastercard® i Maestro® kartica stiže dobra vijest! Oni ostvaruju ekskluzivno pravo na kupnju ulaznica od srijede, 5. lipnja 00:00

Djeca i osobe s invaliditetom ne ulaze besplatno.

The Stranglers su engleski rock bend koji su nastali na utjecaju punk rock scene. Postigli su 23 najbolja singla u Velikoj Britaniji i 17 najboljih albuma u Velikoj Britaniji do sada u karijeri od četiri desetljeća. The Stranglers su jedan od najdugovječnijih i "kontinuirano uspješnih" bendova koji su nastali u britanskoj punk sceni.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Plaćajte Mastercard® i Maestro® karticama i ostvarite 10% popusta. Za obožavatelje benda koji su ujedno korisnici Mastercard® i Maestro® kartica stiže dobra vijest! Oni ostvaruju ekskluzivno pravo na kupnju ulaznica od srijede, 5. lipnja 00:00 do četvrtka, 6. lipnja 23:59!

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka