Tame Impala

Tame Impala  - Ulaznice

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Tame Impala. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Ulaznice u prodaji u ponedjeljak 14. 3. u 11.00 na Eventim.hr


Ulaznice su personalizirane: samo osoba čije je ime na ulaznici smije se ući na mjesto događaja nakon provjere osobne iskaznice.

Maks. Prodane 4 ulaznice po kupcu 

Djeca mlađa od 16 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe starije od 18 godina.

Djeca do 6 godina ulaze besplatno, sjede roditelju u krilu.

Osobe u kolicima kupuju ulaznicu po 250,00 KN, smješteni su na prostoru partera.


Cijene ulaznica su 550 HRK za ložu, 500 HRK parter stajanje, 480 HRK tribine te 300 HRK travnjak stajanje.
Ulaznice će biti personalizirane, a ograničenje broja ulaznica je 4 po narudžbi.Glazbeni revolucionari Tame Impala po prvi put u Hrvatskoj ovo ljeto u pulskoj Areni!

THE SLOW RUSH TOUR ARENA PULA, 17. KOLOVOZA 2022.


Prvi put u Hrvatskoj, australski bend Tame Impala koji je revolucionirao rock svojim novim zvukom nastupit će u pulskoj Areni 17. ožujka 2022.!

Tame Impala je psihodelični glazbeni projekt australskog multiinstrumentalista Kevina Parkera. U svom studiju, Parker piše, snima, izvodi i producira svu glazbu projekta Tame Impala. Na turneji, Tame Impalu čine Parker (gitara, vokal), Dominic Simper (gitara, sintesajzer), Jay Watson (sintesajzer, vokal, gitara), Cam Avery (bas gitara, vokal) i Julien Barbagallo (bubnjevi, vokal).

Tame Impala dobitnici su BRIT nagradu za najbolju međunarodnu grupu 2016., a 2021. nominirani su za najbolji za najbolji alternativni album - “The Slow Rush” i najbolju rock pjesmu za pjesmu - “Lost In Yesterday” na nagradama Grammy. Ovo je bila njihova treća nominacija za nagradu Grammy u kategoriji najboljeg alternativnog albuma, a prethodno su nominirani s "Currents" i "Lonerism". Album "The Slow Rush" je također nominiran za dvije Billboard Music Awards i American Music Award (AMA).

Posljednjih godina Tame Impala predvodi brojne festivale, uključujući Splendor in the Grass, Coachella, Primavera, Lollapalooza, ACL i mnoge druge. Parker je jedan od najutjecajnijih glazbenih glasova posljednjeg desetljeća. Kao autor i producent Parker je surađivao s The Weekndom, Travisom Scottom, SZA-om, Lady Gagom, Markom Ronsonom, Kanyeom Westom, Kali Uchisom, Theophilusom Londonom, Miguelom, A $ AP Rockyjem i mnogim drugima.


“The Slow Rush” je četvrti studijski album Tame Impale. Album nastavlja niz odličnih izdanja od prvijenac iz 2010. "Innerspeaker", "Lonerism" iz 2012. i "Currents" iz 2015. godine. Objavljen u veljači 2020., prikupio je preko 1,3 milijarde streamova. Došavši do # 1 na ljestvicama raznih zemalja, bio je to njegov album s najvišom ocjenom do sada u SAD-u i Velikoj Britaniji s 14 najboljih 10 pozicija u svijetu. "Slow Rush je izuzetno detaljno djelo", piše Pitchfork. "Zadivljen sam i začuđen što su sva glazba i tekstovi isključivo Parkerovo djelo, svaki akord na gitari i svaki okret gumba napravio je on."

Ulaznice za ovaj jedinstven koncert kreću se od 300 do 550 kuna, a prodaja počinje u ponedjeljak, 14. ožujka 2022. u 11 sati. Ulaznice se mogu kupiti putem Eventim sistema. Cijene ulaznica su 550 HRK za ložu, 500 HRK parter stajanje, 480 HRK tribine te 300 HRK travnjak stajanje.

Ulaznice će biti personalizirane, a ograničenje broja ulaznica je 4 po narudžbi.