Sunrise Avenue - Ulaznice

On the Way to Wonderland

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Primite obavijest o dostupnosti ulaznica

Ne propustite gostovanje Sunrise Avenue u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Sunrise Avenue. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Sunrise Avenue je finska grupa osnovana 2002. u Helsinkiu.

Nakon što su bili odbijeni od strane 102 producenta, Jukka Backlund se zainteresirao kada je nastup u 2004. godine. S njim su odlučili snimiti album bez da potpišu ugovor sa nekom od izdavačkih kuća.

Godine 2005. potpisali su ugovor sa Bonnier Amigo Music Group, a kasnije sa EMI.


Diskografija

On the Way to Wonderland (2006)

Popgasm (2009)

Acoustic Tour 2010 (2010)

Out of Style (2011)

Singlovi[uredi | uredi izvor]

All Because of You (2006)

Romeo (2006)

Fairytale Gone Bad (2006)

Forever Yours (2007)

Diamonds (2007)

Heal Me (2007)

Choose To Be Me (2008)

The Whole Story (2009)

Not Again (2009)

Birds And Bees (2009)

Happiness EP (2009)

Welcome To My Life (2009)

Hollywood Hills (2011)