SKUNK ANANSIE

SKUNK ANANSIE  - Ulaznice

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za SKUNK ANANSIE. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

[Obavijest organizatora]

Odgođen je koncert grupe Skunk Anansie koji se trebao održati 19.11.2020., odnosno 16.5.2021. u Zagrebu.

Novi datum koncerta je 11.3.2022.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi termin.


Ako Vam novi datum koncerta ne odgovara, povrat sredstava možete zatražiti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene od 15.3. do 31.3.2021.


Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti od 15.3. do 31.3.2021. slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr. Zahtjev je potrebno poslati s e-mail adrese vezane za narudžbu i u njemu je potrebno navesti ID narudžbe za koju želite povrat.Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno.

LAA PREDSTAVLJA:

SKUNK ANANSIE U ZAGREBU!

DOM SPORTOVA

ČETVRTAK, 19.11.2020.

Nakon fantastičnog nastupa na Šalati prošlog srpnja grupa Skunk Anansie uvrstila je Zagreb na drugi dio velike slavljeničke turneje „25 Live @ 25“ kao jedan od rijetkih gradova u kojima će nastupiti dva puta! Ponovni susret benda i ovdašnje publike dogodit će se 19. studenog u Domu sportova.

Prošlog srpnja, usred ljetne sezone u prilično ispražnjenom gradu, Skunk Anansie protutnjali su stadionom Šalata nastupivši pred više od 5000 fanova na koncertu koji ih se, očigledno, duboko dojmio. Zagreb je, naime, nakon Londona bio njihov najmasovniji samostalan nastup, glasan, eksplozivan i izuzetno emotivan, pa su pod hitno započeli pregovori o povratku, na drugom kraku turneje kojom obilježavaju 25 godina benda. Nova serija koncerata uključivat će, osim standardnog best of popisa, i neke pjesme koje nisu dugo svirali, a obuhvaćat će čak 22 koncerta. Zagreb je jedini grad naše regije koji će ih opet ugostiti i jedini u krugu od 650 km, točnije do Milana.

Ulaznice u prodaju kreću u petak 21. veljače po early bird cijeni od 200 kn. Ta cijena je na snazi do 10. ožujka, dok će od 11. ožujka do 18. studenog za ulaz trebati izdvojiti 230 kn, a na sam dan koncerta 260 kn.

Britansku rock četvorku čine pjevačica Deborah Anne Dyer, poznatija kao Skin, basist Cas, gitarist Ace i bubnjar Mark. Bend je osnovan 1994. godine, a kao inspiracija za ime benda poslužila je zapadnoafrička narodna priča o Anansiju – mitskom čovjekolikom pauku iz Gane, uz dodatak riječi 'Skunk' koji je imenu benda dao dozu opasnosti.


Opus benda obilježilo je preko 5 milijuna prodanih albuma i 7rasprodanih svjetskih turneja. 2004. godine uvršteni su u Guinnessovu knjigu britanskih hit singlova i albuma kao jedan od najuspješnijih britanskih izvođača u posljednjih 50 godina. Nakon što su se 2002. godine članovi benda privremeno razišli, nastavili su se samostalno baviti glazbom, a 2009. ponovo su oformili isti bend te su, nakon održana dva tajna londonska povratnička koncerta, nastavili obogaćivati svijet dobrom glazbom.


Ukupno su snimili šest studijskih albuma.