Učitavanje...

SKUNK ANANSIE - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

Lokacija

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za SKUNK ANANSIE. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

LAA PREDSTAVLJA:
SKUNK ANANSIE
[email protected]
NAJVEĆI HITOVI UŽIVO ZA 25 GODINA BENDA
ŠRC ŠALATA
SUBOTA, 27. SRPNJA 2019.

Predgrupa: Lovely Quinces uz pratnju benda (Anja iz Punčki, Mark Mrakovčić, Dimitrije i Leonard iz She Loves Pablo). Koncert predrupe će trajati 30 minuta.

Skunk Anansie, velika britanska rock četvorka predvođena superkarizmatičnom Skin, donose u subotu 27. srpnja na zagrebački stadion Šalata turneju najvećih hitova „[email protected]“.

Ulaznice u prodaju kreću u petak 22. veljače po early bird cijeni od 190 kn. Ta cijena je na snazi do 31. ožujka, dok će od 1. travnja do 26. srpnja za ulaz trebati izdvojiti 220 kn, a na sam dan koncerta 250 kn. Ulaznica nisu posebno podjeljene za tribinu i parter već vrijede za cijeli prostor za publiku.

Posebno od njih u ponudi će se naći ulaznice za VIP sektor po cijeni od 370 kn, što je iznos koji će ostati do samog nastupa.

Plaćajte Mastercard® i Maestro® karticama i ostvarite 10% popusta. Ovaj popust Vam omogućava i brzi ulaz u stadion Šalata. Dolaskom na lokaciju, potražite ulaz s oznakom "Mastercard® / Maestro®  Fast lane" i izbjegnite gužvu. Uživajte na koncertu!*

*Navedene pogodnosti vrijede samo za korisnike Mastercard® / Maestro® kartica koji su odabrali popust od 10% te čija ulaznica sadržava informaciju o brzom ulasku.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.
Djeca do 6 godina ulaze besplatno uz roditeljsku pratnju.

Kupci VIP ulaznica imaju poseban ulaz, poseban odvojeni šank i WC.

Britansku rock četvorku čine pjevačica Deborah Anne Dyer, poznatija kao Skin, basist Cas, gitarist Ace i bubnjar Mark. Bend je osnovan 1994. godine, a kao inspiracija za ime benda poslužila je zapadnoafrička narodna priča o Anansiju – mitskom čovjekolikom pauku iz Gane, uz dodatak riječi 'Skunk' koji je imenu benda dao dozu opasnosti.

Opus benda obilježilo je preko 5 milijuna prodanih albuma i 7rasprodanih svjetskih turneja. 2004. godine uvršteni su u Guinnessovu knjigu britanskih hit singlova i albuma kao jedan od najuspješnijih britanskih izvođača u posljednjih 50 godina. Nakon što su se 2002. godine članovi benda privremeno razišli, nastavili su se samostalno baviti glazbom, a 2009. ponovo su oformili isti bend te su, nakon održana dva tajna londonska povratnička koncerta, nastavili obogaćivati svijet dobrom glazbom.

Ukupno su snimili šest studijskih albuma.Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka