SILENTE

SILENTE  - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

dostupnih Fan Reporta

  1. Poštovani

    Danijel u Đakovo dana 18.12.2021

    Predbožićni koncert u Đakovu. Mlada ekipa sa juga Hrvatske na 0.C svira na Istoku Zemlje i ne brine za hladnoću zabavlja i podiže ekipu,violina para zrakom,bas udara u prsima,bubanj diktira ritam,gitara se ne da raštimati A Doris i Tibor glasom zatoplili poput kuhanoh vina. Tko god voli glazbu neće ostati razočaran ovim bendom,kupit će vas na prve taktove... Mene jesu,zato 06.05. Slavonski Brod opet

O izvođaču

Dvije i pol godine nakon posljednjeg koncerta, dubrovački Silente se vraćaju koncertnim aktivnostima velikim nastupom u Domu sportova, u subotu 10. studenog.


Prvi koncert benda nakon mirovanja, koje traje od lipnja 2016. godine, bit će ujedno i promocija trećeg studijskog albuma “Malo magle, malo mjesečine”, čiji se izlazak na tržište očekuje uskoro.


Silente će tako nastaviti svoj izuzetno uspješan put, koji im je do sada donio mnogobrojne nagrade, priznanja publike i struke, a bili su vjerojatno i najmlađi bend koji se samostalno odlučio na koncert u Domu sportova, čiji su malu dvoranu rasprodali u veljači 2016.