SHE PAST AWAY

SHE PAST AWAY  - Ulaznice

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za SHE PAST AWAY. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

NEO DARK ATRAKCIJA SHE PAST AWAY IZ TURSKE PO PRVI PUTA U HRVATSKOJ UZ GOSTE ZAGREBAČKU PHANTASMAGORIJU U SUBOTU 05. LISTOPADA U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU. NAKON KONCERTA OD PONOĆI SLIJEDI 80’S PARTY BY TOMI PHANTASMA


Jedan od trenutno vodećih i najaktivnijih neo-dark, darkwave, post-punk bendova, turski She Past Away dolaze po prvi puta u Hrvatsku gdje će u subotu 05. listopada nastupiti uz goste, zagrebačke old school darkere Phantasmagoria u popularnom zagrebačkom Boogaloo Clubu!


She Past Away su dvojac koji čine pjevač i gitarist Volkan Caner i basist İdris Akbulut, dolaze iz turskog grada Bursa i nakon vrlo kratkog vremena postali su pravi hit širom svijeta, prvenstveno zahvaljujući svom svepopularnijom minimalstičkom glazbenom stilu. Njihovi, pretežno rasprodati nastupi su okarakteriziani kao prava poslastica za sve ljubitelje dark, goth, new wave, darkwave, post punk i fanova sličnih i srodnih pravaca. Zanimljivo je da pored old school darkera She Past Away imaju jako puno mladih fanova koji ne dolaze iz tih subklulturnih grupa već su podanici novog mimimalističkog stila glazbe gdje su grupe uglavno dvojac ili čak solo izvođaći te večina njih upotrebljva samo ritam mašine i klavijature. She Past Away pored ritam mašina i ekeltronike sviraju uživo gitaru i bas gitaru, a kada bi ih trebalo glazbeno opisati bi se to moglo kao spoj rane faze grupe The Cure iz doba albuma “Seventeen Seconds” i “Faith” ali sa dodatkom elektronike te pretežno specifičnim darkerskim niskim vokalom.


31. svibnja objavili su svoj treći studiski album "Disko Anksiyete" sa kojim su se približili komercijanijem zvuku koji bismo mogli usporediti sa onime što su u osamdesetima radili New Order tako da ima se može proreči još veča popularnost ako vjerujemo vrlo dobrim novinarskim kritikama novog albuma.


Kao posebni gosti će na koncertima u Ljubljani i Zagrebu nastupiti zagrebački old school darkeri koji su nedavno briljirali svojim nastupom ispred darkerskih legendi The Cure na zagrebačkom festivalu INmusic. Za ovu priliku je Phantasmagoria pripremila posebnu set listu sa ritam mašinom i to sve povodom obilježavanja tridesete godišnjice benda i u susret objavljivanja “best of “ albuma za Dallas Records koji bi trebao izaći do kraja godine pa će se tako zvukovno vratiti u svoje najranije darkerske godine kada su svirali sa ritam mašinom i snimili neke od svojih najboljih pjesama.


Početak koncerta najavljen je za 21 sat a cijena ulaznice iznosi 70 kn do 02. rujna, od 03. rujna  će ulaznice koštati 90 kn, te 110 kn na dan koncerta.


Nakon koncerta od ponoći će se nastaviti 80’s Party by Tomi Phantasma na kojem će posjetioci koncerta slobodno moći ostati dok će za one koji će htjeti doći samo na 80’s Party ulaznica koštati 20 kn.


SHE PAST AWAY


https://www.facebook.com/shepastaway
https://shepastawayofficial.bandcamp.com/


PHANTASMAGORIA
https://www.facebook.com/phantasmagoria93/


FB event:
https://www.facebook.com/events/2366041196950320/ 


Pratnja (jedna osoba) 100% invalida imaju besplatan ulaz. Invalidi plaćaju ulaz.


Besplatan ulaz za djecu do 12 godina uz pratnju punoljetne osobe.


_____________________________________


She Past Away je turski post-punk sastav koji je nastao 2006. Bend je nastao u Bursi od Volkan Canera (pjevač i gitarist) i İdris Akbulut (bas gitara). Bend je poznat po svom mračnom glazbenom stilu s post-punk korijenima i gotičkom slikom članova benda.