SEVERINA

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

2 dostupni Fan Reporti

  1. Kraljica estrade

    Matej u Zagreb dana 19.11.2019

    Severinina turneja 2013. godine bila je najbolja ikada, a uz savršene nove pjesme ova će biti još bolja. Ne dolazimo samo slušati pjesme već gledati pravi show program u koji je uloženo puno truda i novaca te to treba podržati. Seve, volimo te.
  2. Severina

    Marin u Zagreb dana 26.11.2019

    Carica hrvatske estrade, nitko nije ka ona. Ruši svaki rekord. Sve je na svjetskoj razini. Stvarno zna napraviti spektakl. A nadam se da će ova turneja The Magic tour premašiti dosad neviđeno.

O izvođaču

Severina Vučković je hrvatska pop pjevačica. U javnosti se, tokom svoje dugogodišnje karijere, osim kao pjevačica, pojavljuje i kao manekenka, voditeljica, glumica.


Objavila je 11 studijskih albuma te je ostvarila niz suradnji s različitim glazbenim umjetnicima. Predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu 2006. godine s pjesmom „Moja štikla“. Višestruko je nagrađivana na festivalima diljem Hrvatske, ali i u susjedstvu.


Njene najpoznatije pjesme su: "Prijateljice", "Trava zelena", "Djevojka sa sela", Dalmatinka", "Ja samo pjevam", "Virujen u te", "Gas, gas", "Brad Pitt" i „Italiana“.