Učitavanje...

Sevdah u Lisinskom - Ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Sevdah u Lisinskom. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

“SEVDAH U LISINSKOM”

 Tradicionalni 14-ti po redu koncert “SEVDAH U LISINSKOM” održat će se 6.studenog u velikoj dvorani V.Lisinskog u Zagrebu

U interpretacijama najboljih  pjevača sevdaha osjetit ćemo svu ljepotu sevdalinki – bosanskih, tradicionalnih i gradskih ljubavnih pjesama. Publici u Zagrebu pjevat će Nedžad Salković (poznatiji kao „Princ sevdaha“, prepoznatljiv po vrsnoj interpretaciji sevdalinki, pa i one kultne, „Ne klepeći nanulama“), potom legendarni Nedeljko Bilkić, ali i druga velika pjevačka imena: gošča iz Beograda, Biljana Krstić, te  Ilma Karhmet, Asim Brkan, Enes Begović, Izeta Milišić,Pavao Anić, Ivan Jelić, Azra Husarkić Sve pjevače prati vrhunski 12-eročlani orkestar maestra Dinka Mujanovića.

Zagrebačka publika imat će priliku 6. studenoga poslušati pjesme koje „diraju u srce“, a neke od njih su: Žute dunje, Tebi, majko, misli lete, Emina, Ne klepeći nanulama, Čudna jada od Mostara grada, S one strane Plive, Lijepi li su mostarski dućani, Moj dilbere, Snijeg pade na behar, na voće, Jutros mi je ruža procvjetala, Kad ja pođoh na Bembašu, Vino piju age Sarajlije i mnoge druge.

Sevdah u Lisinskom je jedinstveni koncertni program koji se održava više od 10 godina i nema sumnje da će i ovaj put dvorana V. Lisinskog biti premala da primi sve ljubitelje ove vrste glazbe. 


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite Sevdah u Lisinskom! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka