Učitavanje...

Sergej Ćetković - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

Lokacija

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Sergej Ćetković. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

U PONUDI - ART TICKET! 

ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.

 

VALENTINOVO SA SERGEJOM ĆETKOVIĆEM U ZAGREBU I SPLITU 

Popularni pjevač u zagrebačkoj Areni nastupit će 14. veljače 2020. godine, a dan kasnije razveselit će obožavatelje koncertom u Spaladium Areni 

Jedan od najomiljenijih pjevača u regiji 14. veljače 2020. godine u organizaciji Star produkcije prvi će put nastupiti u zagrebačkoj Areni, a već dan iza, 15. veljače 2020. u splitskoj Spaladium Areni. Glazbenik i kantautor, koji je na sceni 20 godina u Zagrebu i Splitu će za Valentinovo, ako je suditi prema dosadašnjim nastupima, pripremiti romantičan spektakl.

- Nakon sjajnih koncerata koje smo zadnjih godina imali u Lisinskom i u hrvatskim gradovima, koncerti u zagrebačkoj i splitskoj Areni jako me raduju. Posebno me veseli što ću upravo na ta dva koncerta obilježiti veliki jubilej I to 20 godina glazbene karijere. Ono što mogu obećati je da ćemo se potruditi da odabirom pjesama, atmosferom i mnogim iznenadjenjima opravdamo povjerenje i podršku koju nam publika pruža svih ovih godina. Siguran sam da će koncerti biti veličanstveni i da će poštovatelji moje glazbe punog srca izaći iz dvorane – iskren je Sergej.

Njegovi koncerti često se pretvore u veliki plesni podij, a nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama obožavatelja. Upravo tako izgledali su njegovi nastupi u Hrvatskoj. Ćetković je do sada tri puta rasprodao Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski, a ovoga ljeta imao je I uspješnu ljetnu turneju Jadranom.

- Kad govorimo o Sergeju svaka riječ je suvišna jer njegov talent treba doživjeti uživo. Iznimno nam je zadovoljstvo najaviti nastupe u dvije najveće hrvatske dvorane jer riječ je o vrhunskom interpretatoru i jednoj od najtraženijih zvijezda u regiji - rekao je direktor Star produkcije, Alen Ključe.
Glazbeni put ovog velikana započeo je još u dječačkoj dobi u bendu "Vatrena srca" u kojem je sa samo sedam godina pjevao i svirao klavir. No profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine kasnije objavio je prvi album koji već u startu postiže veliki uspjeh u Crnoj Gori, a kada je nova diskografska kuća Goraton otkupila prava i reprintala CD u državama bivše jugoslavije, Sergej je postao poznat širom regije. Ovaj veliki romantičar i izvanredan performer oduševit će vas svojim emotivnim izvedbama, a koncert u zagrebačkoj Areni idealna je prilika da to i doživite. 

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 3 godine starosti ulaze besplatno, ako sjede roditeljima u krilu.

Sergej Ćetković je uspješan pop pjevač iz Crne Gore.
Završio nižu i srednju muzičku školu “Vasa Pavić” u Podgorici i još uvijek je student, teoretskog odsjeka, Muzičke akademije na Cetinju.

1986.
Sergej nastupa na festivalu ”Naša radost” i osvaja drugo mjesto.

1989.
Počinje rad sa bendom”Vatrena Srca” kao klavijaturista i prateći vokal.

1994.
Nastavlja rad u grupi “Amfiteatar” u početku kao klavijaturista i prateći vokal, a kasnije i kao lead vokal.

1998.
Nakon raspada grupe “Amfiteatar” počinje svoju solo karijeru nastupom na festivalu «Sunčane skale» pjesmom “Bila si ruža”.

2000.
Nakon nastupa na Budvanskom festivalu sa pjesmom ”Sati,dani,godine” objavljuje svoj prvi studijski cd “Kristina” u izdanju Goratona . Mnoge pjesme sa ovog cd-a postale su veliki hitovi kao npr. ”Zaustaviću vrijeme”, ”Probudi me”, ”Grad”, ”Sati ,dani,godine” i druge.

2002.
Sergej objavljuje svoj drugi studijski album ”Budi mi voda” u izdanju Goratona. Mnoge pjesme sa ovog albuma postale su veliki hitovi kao što su:”Budi mi voda”, ”Ostaću sam”, ”Nikada” i druge.

2003.
Sergej se pojavljuje na budvanskom festivalu sa pjesmom "Postojim i ja"

2004.
Sergej nastupa na festivalu “Evropesma-Evropjesma SCG” (referentni festival za “Pesmu Evrovizije” –“Eurosong”)  sa pjesmom ”Ne mogu da ti oprostim”.

2005.
Sergej objavljuje svoj treći studijski album “Kad ti zatreba” u izdanju City recordsa. Album obara sve rekorde i po tiražu  i po slušanosti, a sa pjesmom “Pogledi u tami” pune dvije godine nalazi se na svim top listama u zemljama bivše Jugoslavije. Mnoge pjesme sa ovog albuma postale su veliki hitovi kao npr: ”Pogledi u tami”, ”Prokleta bila”,”Prsten na sto” i.t.d.

2007.
Sergej objavljuje singl ”Kad bi htjela ti”, kao najavu četvrtog studijskog albuma. Početkom novembra novi album pod nazivom «Pola moga svijeta» ugledao je svjetlost dana i postavio nove standarde u zabavnoj pop muzici. Kao i prethodni i ovaj je u izdanju City recordsa.

2010.
Sergej objavljuje singl ”Dva minuta”, kao najavu petog studijskog albuma.

2015.
Sergej objavljuje svoj četvrti studijski album “Moj svijet”.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Sergeja Ćetkovića u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka