Sergej Ćetković

Sergej Ćetković  - Ulaznice

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Primite obavijest o dostupnosti ulaznica

Ne propustite gostovanje Sergeja Ćetkovića u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Sergej Ćetković. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Sergej Ćetković je uspješan pop pjevač iz Crne Gore.
Završio nižu i srednju muzičku školu “Vasa Pavić” u Podgorici i još uvijek je student, teoretskog odsjeka, Muzičke akademije na Cetinju.


1986.
Sergej nastupa na festivalu ”Naša radost” i osvaja drugo mjesto.


1989.
Počinje rad sa bendom”Vatrena Srca” kao klavijaturista i prateći vokal.


1994.
Nastavlja rad u grupi “Amfiteatar” u početku kao klavijaturista i prateći vokal, a kasnije i kao lead vokal.


1998.
Nakon raspada grupe “Amfiteatar” počinje svoju solo karijeru nastupom na festivalu «Sunčane skale» pjesmom “Bila si ruža”.


2000.
Nakon nastupa na Budvanskom festivalu sa pjesmom ”Sati,dani,godine” objavljuje svoj prvi studijski cd “Kristina” u izdanju Goratona . Mnoge pjesme sa ovog cd-a postale su veliki hitovi kao npr. ”Zaustaviću vrijeme”, ”Probudi me”, ”Grad”, ”Sati ,dani,godine” i druge.


2002.
Sergej objavljuje svoj drugi studijski album ”Budi mi voda” u izdanju Goratona. Mnoge pjesme sa ovog albuma postale su veliki hitovi kao što su:”Budi mi voda”, ”Ostaću sam”, ”Nikada” i druge.


2003.
Sergej se pojavljuje na budvanskom festivalu sa pjesmom "Postojim i ja"


2004.
Sergej nastupa na festivalu “Evropesma-Evropjesma SCG” (referentni festival za “Pesmu Evrovizije” –“Eurosong”)  sa pjesmom ”Ne mogu da ti oprostim”.


2005.
Sergej objavljuje svoj treći studijski album “Kad ti zatreba” u izdanju City recordsa. Album obara sve rekorde i po tiražu  i po slušanosti, a sa pjesmom “Pogledi u tami” pune dvije godine nalazi se na svim top listama u zemljama bivše Jugoslavije. Mnoge pjesme sa ovog albuma postale su veliki hitovi kao npr: ”Pogledi u tami”, ”Prokleta bila”,”Prsten na sto” i.t.d.


2007.
Sergej objavljuje singl ”Kad bi htjela ti”, kao najavu četvrtog studijskog albuma. Početkom novembra novi album pod nazivom «Pola moga svijeta» ugledao je svjetlost dana i postavio nove standarde u zabavnoj pop muzici. Kao i prethodni i ovaj je u izdanju City recordsa.


2010.
Sergej objavljuje singl ”Dva minuta”, kao najavu petog studijskog albuma.


2015.
Sergej objavljuje svoj četvrti studijski album “Moj svijet”.