Učitavanje...

Sergej Ćetković - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

Lokacija

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Sergej Ćetković. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

SERGEJ ĆETKOVIĆ U SRPNJU NASTUPA NA OPATIJSKOJ LJETNOJ POZORNICI

Nakon tri rasprodana koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog krajem prošle godine, Sergej Ćetković s velikim veseljem najavljuje početak ljetne turneje po hrvatskoj obali i to koncertnim spektaklom u Opatiji 27. Srpnja 2019.

Sergej Ćetković jedan je od najomiljenijih pjevača u regiji, a njegovu glazbu posebno obožavaju žene. Nakon tri rasprodana koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog krajem prošle godine, ovoga ljeta Sergej će prvi put zapjevati na opatijskoj Ljetnoj pozornici.  Intimni koncert, u organizaciji Star produkcije, održat će 27. srpnja 2019. godine. Glazbenik i kantautor koji je na sceni 20 godina romantičan koncert najavio je novom pjesmom "Ljubav" za koju kaže da je najposebnija u njegovoj karijeri. Sergej potpisuje glazbu i tekst ove predivne balade, aranžman su napravili Marko Milatović i Vladan Popović Pop, dok je za sjajnu ekranizaciju koja gotovo prerasta u emotivnu filmsku priču, zaslužan Dušan Ivanović, autor mnogih nagrađivanih filmova i reklama.

Iako po prirodi skroman, Sergej u regiji uživa status glazbene zvijezde. Njegovi koncerti nerijetko se pretvore u veliki plesni podij, nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama posjetitelja, a ulaznice se rasprodaju i po nekoliko tjedana ranije. Ćetković je do sada objavio šest studijskih albuma i tri kompilacije, a predstavljao je i Crnu Goru na Eurosongu 2014. godine. Jedini je crnogorski predstavnik koji se kvalificirao u finale europskog natjecanja.

Sergejeva ljubavna glazbena bajka 27. srpnja u Opatiji koncert je koji se ne propušta, a ulaznice možete nabaviti u sustavu i svim prodajnim mjestima Eventima.

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno uz pratnju koja plaća punu cijenu ulaznice. Molimo Vas da se najavite na [email protected] zbog ograničenog broja mjesta.
Djeca do 3 godine ulaze besplatno, s time da sjede roditelju u krilu.

U PONUDI - ART TICKET! 

ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.


Sergej Ćetković je uspješan pop pjevač iz Crne Gore.
Završio nižu i srednju muzičku školu “Vasa Pavić” u Podgorici i još uvijek je student, teoretskog odsjeka, Muzičke akademije na Cetinju.

1986.
Sergej nastupa na festivalu ”Naša radost” i osvaja drugo mjesto.

1989.
Počinje rad sa bendom”Vatrena Srca” kao klavijaturista i prateći vokal.

1994.
Nastavlja rad u grupi “Amfiteatar” u početku kao klavijaturista i prateći vokal, a kasnije i kao lead vokal.

1998.
Nakon raspada grupe “Amfiteatar” počinje svoju solo karijeru nastupom na festivalu «Sunčane skale» pjesmom “Bila si ruža”.

2000.
Nakon nastupa na Budvanskom festivalu sa pjesmom ”Sati,dani,godine” objavljuje svoj prvi studijski cd “Kristina” u izdanju Goratona . Mnoge pjesme sa ovog cd-a postale su veliki hitovi kao npr. ”Zaustaviću vrijeme”, ”Probudi me”, ”Grad”, ”Sati ,dani,godine” i druge.

2002.
Sergej objavljuje svoj drugi studijski album ”Budi mi voda” u izdanju Goratona. Mnoge pjesme sa ovog albuma postale su veliki hitovi kao što su:”Budi mi voda”, ”Ostaću sam”, ”Nikada” i druge.

2003.
Sergej se pojavljuje na budvanskom festivalu sa pjesmom "Postojim i ja"

2004.
Sergej nastupa na festivalu “Evropesma-Evropjesma SCG” (referentni festival za “Pesmu Evrovizije” –“Eurosong”)  sa pjesmom ”Ne mogu da ti oprostim”.

2005.
Sergej objavljuje svoj treći studijski album “Kad ti zatreba” u izdanju City recordsa. Album obara sve rekorde i po tiražu  i po slušanosti, a sa pjesmom “Pogledi u tami” pune dvije godine nalazi se na svim top listama u zemljama bivše Jugoslavije. Mnoge pjesme sa ovog albuma postale su veliki hitovi kao npr: ”Pogledi u tami”, ”Prokleta bila”,”Prsten na sto” i.t.d.

2007.
Sergej objavljuje singl ”Kad bi htjela ti”, kao najavu četvrtog studijskog albuma. Početkom novembra novi album pod nazivom «Pola moga svijeta» ugledao je svjetlost dana i postavio nove standarde u zabavnoj pop muzici. Kao i prethodni i ovaj je u izdanju City recordsa.

2010.
Sergej objavljuje singl ”Dva minuta”, kao najavu petog studijskog albuma.

2015.
Sergej objavljuje svoj četvrti studijski album “Moj svijet”.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Sergeja Ćetkovića u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka