Saša Matić i Lepa Brena

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

1 dostupni Fan Reporti

  1. Koncert Saše Matića i Lepe Brene

    Marija u Slavonski Brod dana 10.04.2023

    Koncert je bio super. Malo je ipak Saša trebao manje pjevati jer ljudima je dosta bilo preko 2h a jedva su docekali Brenu. Npr ja i brat imamo skoro 2h vožnje do Borda i na kraju smo samo odlusali 3 pjesme od Brene jer nismo mogli vise izdrzati. I jos nesto sto je bilo uzasno je to sto su ljudi pušili a bilo je zabranjeno i na ulazu su kao pretresali da netko ne unese upaljac a na kraju jedva gledas od dima cigareta a meni dok na ulazi zapljenili.

O izvođaču

LEPA BRENA I SAŠA MATIĆ U SLAVONSKOM BRODU!

10. 04. 2023.

SAMO SE DVIJE LJUBAVI PAMTE

ONE NIGHT IN BALKAN


Koncert će se održati 10. travnja u Dvorani Vijuš - Slavonski Brod pod nazivom SAMO SE DVIJE LJUBAVI PAMTE.

Organizatori ONE NIGHT IN BALKAN nakon uspješnog mega koncerta koji se održao 27. prosinca 2022. (na kojem su nastupili popularni mladi pjevači Nucci, Voyage, M. Pavlovic, A. Cekic, D. Lazic, A. Cusic) sada su se odlučili dovesti dvije najveće zvijezde balkanske scene!

Legende i ikone narodne muzike - Saša Matić i Lepa Brena.

Saša Matić je u protekloj godini dva puta rasprodao Arenu Zagreb te splitsku Spaladium Arenu. Očekuje se veliki spektakl i u Slavonskom Brodu.

Uz Sašu Matića organizator je odlučio dovesti najveću zvijezdu na našim prostorima Lepu Brenu.

Dugo se nije pojavljivala na našim prostorima tako da će ovaj koncert biti uspomena za sve generacije! Ovakve dvije zvijezde na istoj pozornici u istoj večeri se ne propuštaju!