S.A.R.S.

S.A.R.S.  - Ulaznice

/

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za S.A.R.S.. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

S.A.R.S. (kratica za Sveže amputirana ruka Satrianija[1]) srpski je glazbeni sastav osnovan 2006. godine u Beogradu. Njihov zvuk karakterizira širok raspon žanrova; prevladavaju rock, reggae, ska i hip hop, u novije vrijeme pop, a primjetni su i utjecaji tradicionalne srpske glazbe.[2]


Izniman uspjeh na čitavom prostoru bivše Jugoslavije postigli su pjesmom "Buđav lebac", koja je postavljena na YouTube bez ikakve promocije zajedno sa spotom izrađenim praktički bez sredstava na kućnom računalu.[3] Poslije su postigli još veći uspjeh pjesmom "Lutka".


S.A.R.S. je imao prvi koncert u Hrvatskoj u Zagrebu 2009. godine u klubu "Željezničar", koji je bio prepun pred 400-500 ljudi. Popularnost im je rasla pa su u listopadu 2016. u dva dana okupili gotovo 20 tisuća ljudi u Domu Sportova u Zagrebu. S.A.R.S. je tijekom proteklih godina nekoliko puta proputovao cijelu Hrvatsku pa su tako samo 2014. imali 27 koncerata u Hrvatskoj. Na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku održali su svoj prvi akustični koncert u karijeri u lipnju 2017. S.A.R.S je dosad u svojim pjesmama surađivao sa Sašom Antićem iz TBF-a i Brkovima, od hrvatskih glazbenika, a Filip Dizdar režirao je nekoliko video spotova: "Klinka" (snimljena u Zagrebu), "Ikone pop kulture", "Neka te kraj mene" i "Dane brojim", u kojima su nastupili i hrvatski glumci i statisti.