Učitavanje...

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Primite obavijest o dostupnosti ulaznica

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka


Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Rocks&Stars @ Cave Romane. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Festival Rocks&Stars @ Cave Romane, kulturni podij na otvorenom, postaje središte kvalitetnih kulturno-zabavnih programa. Festival će ugostiti ponajbolja imena iz svijeta umjetnosti, od glazbe do vrhunskog stand upa, a održavat će se u atraktivnom prostoru

starog rimskog kamenoloma Cave Romane u Vinkuranu iz kojeg su iznjedrene jedne od najljepših zidina Europe, Pulske Arene.

Otvorenje Festivala bit će 28.06. kada će nastupiti jedan od najpriznatijih svjetskih pijanista, Maksim Mrvica. Uz Maksima Mrvicu nastupit će i legendarni Darko Rundek, zatim, Stefan Milenkovich, jedan od najpoznatijih svjetskih violonista. Tu su i Women string quartet Bond, najprodavaniji gudački kvartet u povijesti glazbene industrije, koje od milja zovu Spice Girls of Classical Music. Vrhunac turističke sezone obilježit će nastup glazbenog sastava Ricchi e Poveri, koji se svrstavaju među najveće kreatore talijanskih hitova, a upravo su oni žarili i palili mediteranskom scenom tijekom 80-ih prošlog stoljeća što će nanovo oživjeti i u prostoru Cave Romane.

Uz red dobre i iznimno kvalitetne glazbe, za smijeh su zaduženi Ivan Šarić, jedan od  najpoznatijih domaćih stand-up komičara te komedija Blues Cabaret Stojana Matavulja.

Prostor očaravajućeg  kamenoloma oplemenit će se i prigodnim izložbama, a posebno iznenađenje Festivala će biti program Discover Israel. 

Festival je oplemenjen i humanom notom te će se u suradnji s partnerima Bina Istra i Arena Hospitality Group, uz nastup Maksima Mrvice, Općoj bolnici u Puli donirati inkubator. A u suradnji s partnerima Rotary district 1913 i Glazbenom školom I. M. Ronjgova Pula donirat će se violina talentiranom, potrebitom učeniku/učenici iz pulske glazbeme škole.

Festival pokroviteljski podržavaju predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović i Ministarstvo turizma.

Posjet Vinkuranu, posjet je i mističnoj Medulinskoj rivijeri koja iz godinu u godinu nadahnjuje brojne posjetitelje i ljubitelje životnog hedonizma.

Sve informacije o Festivalu pratite putem:

www.caveromane.com

Facebook page

Instagram

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno na zahtjev. Zahtjev je potrebno poslati na info@medulinskarivijera.hr ili na info@caveromane.hr.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno.