Rammstein

Rammstein  - Ulaznice

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Primite obavijest o dostupnosti ulaznica

Ne propustite gostovanje Rammsteina u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Rammstein. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Tijekom priprema turneje za prodaju, često zaprimamo upite vezane uz koncerte i prodaju ulaznica. Sastavili smo priručnik kako bi vam pomogli s procesom kupovine.


Prodaja ulaznica kreće 8.11.2018. u 10:00. Sve ulaznice će za ovaj koncert biti personalizirane na način da je za svaku ulaznicu potrebno upisati podatke osoba koje idu na koncert. Ako kupujete više ulaznica, svaka ulaznica mora imati ime osobe koja će ju koristiti.


Pojašnjenje: ako Ivan Horvat kupuje dvije ulaznice, jednu za sebe i jednu za prijatelja Marka Marića. Sustav će ponuditi upisivanje podataka za jednu ulaznicu (za Ivana Horvata), a zatim i za drugu ulaznicu (za Marka Marića).


Ulaznice nisu prenosive! Molimo Vas da odmah navodite imena osoba koje će ići na koncert!


Kupovinom ulaznica:  • Slažem se općim uvjetima organizatora događaja Arcadia Live GmbH (link: www.arcadia-live.com/agb). Pročitao/la sam objašnjenje vezano uz "KARTENVERKAUF/TICKET SALES" (incl. "Personalisierung von Karten und Verbot der Weitergabe von Karten/Personalization of tickets and prohibition of transfer of tickets" and " Weiterverkauf von Karten zu gewerblichen Zwecken/Resale of tickets for commercial purposes") koje se nalazi u uvjetima općim uvjetima tvrtke Arcadia Live GmbH.

  • Dajem svoj pristanak za personalizacijom ulaznica na zahtjev treće strane.

  • Slažem se da transakcija ovisi o mojem ispunjenju dužnosti da odmah pružim točna i potpuna imena drugih vlasnika ulaznica, a u slučaju nepridržavanja, ugovor se  automatski otkazuje


Ulaznice za Rammstein su personalizirane. Personalizacija ulaznica znači da je ulaznica vezana isključivo uz osobu čije ime je na njoj. Samo ta osoba ima pravo ulaska na koncert.


Plan stadiona za koncert u Beču:


 


Moguće je kupiti 6 ulaznica u jednoj narudžbi i po kupcu/osobi.


Personalizacija ulaznica i ograničenje po narudžbi su uvedeni isključivo kako bi se spriječila prodaja ulaznica na sekundarnom tržištu po puno većim cijenama. Ova odluka će omogućiti fanovima kupovanje ulaznica po nominalnim cijenama.


Više informacija:


• Kada mogu kupiti ulaznice?


Prodaja ulaznica počinje u četvrtak 8.11.2018. 10:00 na  www.eventim.hr.• Gdje mogu kupiti ulaznice?


Službena prodaja ulaznica će se odvijati putem www.eventim.hr. Ulaznice kupljene neslužbenim kanalima prodaje nisu važeće.• Koliko ulaznica mogu kupiti?


Po narudžbi i kupcu mogu se kupiti samo 6 ulaznica. Komercijalna i privatna preprodaja ulaznica nije dozvoljena. Ako kupac krši odredbe vezane uz prodaju ulaznica za koncert Rammsteina, ulaznice i narudžbe će biti otkazane.• Ali mi želimo ići na koncert zajedno kao veća grupa.
Kako to možemo ostvariti?


 To je moguće, ali putem druge narudžbe s drugim kupcima.• Kako mogu platiti ulaznice?


 Ulaznice je moguće platiti karticama (VISA i Mastercard).


 


• Kako ću primiti ulaznice?


Ulaznice ćete zaprimiti poštanskom dostavom ili print@home metodom (slanje ulaznica na mail u PDF obliku) nakon uspješne uplate i autorizacije kartice.• Kako mogu doći do ulaznica za osobe u invalidskim kolicima?


Molimo Vas da kontaktirate kolege na rollstuhlinfo@oeticket.com  ili 0043 1 96096.• Mogu li kupiti ulaznice kao poklon?


Ulaznice su personalizirane što znači da na njima moraju pisati imena osoba koje idu na koncert. Ta imena će biti isprintana na ulaznicama. Prilikom ulaska, imena na ulaznicama se moraju podudarati s imenima na identifikacijskim dokumentima (osobni ili putovnica).• Što je personalizacija?


Personalizacija ulaznica podrazumijeva da će na ulaznici biti ispisano ime osobe koja ide na koncert. U ovom slučaju, sve ulaznice moraju glasiti na osobe koje idu na koncert.• Zašto personaliziramo ulaznice?


Personalizacija ulaznica znači da je ulaznica vezana isključivo uz osobu čije ime je na njoj. Samo ta osoba ima pravo ulaska na koncert. Moguće je kupiti 6 ulaznica u jednoj narudžbi i po kupcu/osobi. Personalizacija ulaznica i ograničenje po narudžbi su uvedeni isključivo kako bi se spriječila prodaja ulaznica na sekundarnom tržištu po puno većim cijenama. Ova odluka će omogućiti fanovima kupovanje ulaznica po nominalnim cijenama.• Na što moram paziti prilikom kupovine ulaznica?


Molimo Vas da navodite imena i prezimena osoba koja idu na koncert.
Prilikom kupovine ulaznica:


-          Pristat ćete na opće uvjete tvrtke Eventim


-          Pristat ćete na personalizaciju ulaznica i na uvjete personalizacije tvrtke Arcadia Live GmbH


-          Potvrdit ćete da ste u mogućnosti personalizirati ulaznice u ime drugih osoba koje idu na koncert• Moje ime je na ulaznicama, ali ne mogu ići na koncert?


Dodatne informacije će biti objavljene 1.3.2019. na www.eventim.hr.  • Kada trebam doći na koncert?


Molimo Vas da dođete na vrijeme. Vrata se otvaraju u 17:00. Očekuje se dulja provjera ulaza zbog personalizacije ulaznica.• Kako će biti organizirana kontrola ulaza i ulaznica?


Koncertu će moći pristupiti samo oni kupci čija puna imena i prezimena su na ulaznicama. Prilikom ulaza, potrebno je identificirati se pomoću identifikacijskog dokumenta (osobni iskaznica ili putovnica). Ukoliko kupac nije u mogućnosti pokazati svoje ime na ulaznici i na dokumentu, ulaz će mu biti odbijen. Pored svakog ulaza će biti info pult za više informacija.


• Koja je dobna granica?


Ulaz nije dopušten djeci ispod 10 godina te neće moći pristupiti koncertu čak ni uz pratnju roditelja/skrbnika.


______________________________


Rammstein je njemačka glazbena skupina osnovana 1994. godine. Njihov glazbeni stil, koji oni zovu Neue Deutsche Härte, spaja elemente metala, industrijal rocka i elektroničke glazbe. Osim po žestokom zvuku, poznati su i po korištenju pirotehnike na svojim teatralnim nastupima.