Učitavanje...

Pozitivan koncert - Ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Pozitivan koncert. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Dubioza Kolektiv - intervju #nakauču

Želimo ispratiti Pozitivac kako spada i zato donosimo kratki intervju s Vedranom Mujagićem, basistom Dubioze. Na našem Facebook profilu možete osvojiti DVIJE POTPISANE ULAZNICE za oba dana Pozitivnog koncerta.

 

DUBIOZA KOLEKTIV DVOSTRUKI HEADLINER 15. I POSLJEDNJEG POZITIVNOG KONCERTA
22. I 23. STUDENOG 2019.
VELIKA DVORANA DOMA SPORTOVA – ZAGREB

Pozitivan koncert, naša najznačajnija i najdugovječnija dvoranska svirka svojim će 15. izdanjem ujedno i završiti svoj put. S Dubioza Kolektivom, kao headlinerom oba dana, i uz vjerojatno najjači lineup dosad, velikim dvodnevnim događanjem 22. i 23. studenog u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova Pozitivac odlazi u povijest.

PETAK, 22.11.: DUBIOZA KOLEKTIV, DARKO RUNDEK I EKIPA, MILE KEKIN, MANNTRA

SUBOTA, 23.11.: DUBIOZA KOLEKTIV, TRAM 11, KRANKŠVESTER, ANTENAT

Cijena jednodnevnih ulaznica iznositi će 80 kn do 15. rujna. Od 16. rujna do 21. Studenog ulaznice će koštati 90 kn, a ostane li ih na dan koncerta će im cijena biti 100 kn.
Dvodnevna festivalska ulaznica u prodaji će se naći po 120 kn do 15. rujna te 140 kn od 16. rujna nadalje. Dvodnevne ulaznice nisu prenosive na druge osobe te će ih vlasnici prvi dan morati zamjeniti za narukvicu pred Domom sportova. Ulaz na subotnji program bit će uz pokazivanje narukvice na ulazu.
Cijena dnevnih VIP ulaznica je 170 kn.

VIP je poseban odvojeni dio bočne tribine. Kupci VIP ulaznica imaju zaseban ulaz, zaseban šank i WC. U VIP dijelu moguće je sjediti ili stajati.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Plaćajte Mastercard® i Maestro® karticama i otvarite 10% popusta. Ovaj popust Vam omogućava i brzi ulaz u dvoranu Dom sportova. Dolaskom na lokaciju, potražite ulaz s oznakom ''Mastercard® / Maestro® Fast lane'' i izbjegnite gužvu. Uživajte na koncertu!*

*Navedene pogodnosti vrijede samo za korisnike Mastercard® / Maestro® kartica koji su odabrali popust od 10% te čija ulaznica sadržava informaciju o brzom ulasku.

 

Pozitivan koncert, u organizaciji Udruge HUHIV i Los Angeles agencije, u svojih je četrnaest godina postao jedno od najvažnijih glazbenih događanja u godišnjem kalendaru i jedan od najmasovnijih koncerata u regiji uopće. Dosad su na Pozitivnom koncertu nastupila imena poput Dubioze kolektiva, TBFa, Laibacha, Urbana&4, Leta3, Stereo MCa, Pipsa, Lollobrigide, Kinokluba, Stranglersa, Brkova, Svadbasa i mnogih drugih, a svirka se iz prostora Tvornice kulture selila dvoranu Dražena Petrovića, da bi četiri godine za redom rasprodali Veliki Dom sportova gdje se održava i ove godine.

Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. Uz sve primarna funkcija koncerta ipak je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima osobama te osobama s rizičnim ponašanjem. Pozitivan koncert se bori i zalaže za AIDS free generaciju.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite  Pozitivan koncert! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka