Posljednja Večernja

Posljednja Večernja  - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

datum i vrijeme događaja 17 velj pet 19:59

Posljednja Večernja @ Slavonski Brod

Športska dvorana "Brod", Slavonski Brod
Dodatne informacije o događaju
datum i vrijeme događaja 18 velj sub 19:59

Posljednja Večernja @ Čakovec

DVORANA GOC-a, Čakovec
Dodatne informacije o događaju
datum i vrijeme događaja 24 velj pet 19:59

Posljednja Večernja @ Rijeka

Centar Zamet - dvorana, Rijeka
Dodatne informacije o događaju
datum i vrijeme događaja 02 ožu čet 19:59

Posljednja Večernja @ Osijek

Dvorana Zrinjevac, Osijek
Dodatne informacije o događaju
datum i vrijeme događaja 05 ožu ned 19:59

Posljednja Večernja @ Karlovac

Školska športska dvorana Rakovac, Karlovac
Dodatne informacije o događaju
datum i vrijeme događaja 12 ožu ned 19:59

Posljednja Večernja @ Koprivnica

Sportska dvorana gimnazije Fran Galović - Koprivnica, Koprivnica
Dodatne informacije o događaju
datum i vrijeme događaja 16 ožu čet 19:59

Posljednja Večernja @ Zadar

Športski centar Višnjik – Velika dvorana Krešimira Ćosića, Zadar
Dodatne informacije o događaju
datum i vrijeme događaja 18 ožu sub 19:59

Posljednja Večernja @ Makarska

Gradski Sportski Centar Makarska, Makarska
Dodatne informacije o događaju
datum i vrijeme događaja 19 ožu ned 19:59

Posljednja Večernja @ Split

Dvorana Gripe, Split
Dodatne informacije o događaju
datum i vrijeme događaja 24 ožu pet 19:59

Posljednja Večernja @ Vukovar

Sportska dvorana "Borovo Naselje", Vukovar

Još 2 dodatna termina

prethodni Prikazuje se stranica 1 od 2 dalje

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Posljednja Večernja. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Kultna „Večernja škola“ Željka Pervana kreće na svoju oproštajnu turneju - „Posljednja Večernja“


Najpopularniji humoristični serijal svih vremena – „Večernja škola“ nakon 15 godina ponovno okuplja svoje junake i kreće na svoju oproštajnu turneju u epizodi „Posljednja Večernja”.

Željko Pervan alias profesor Maksimilijan Jure Kučina i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) ponovno sjedaju u školske klupe kako bi nas nasmijali do suza u predstavi „Večernja škola“ s kojom će obići 15 hrvatskih gradova.

Autor „Večernje škole“ Željko Pervan već je najavio da je ova turneja neponovljiva i da nema namjeru nastavljati s novim nastavcima legendarne „Večernje škole“, što aktualnu turneju čini još ekskluzivnijom prilikom za uživanje u vrhunskoj Pervanovoj satiri.

„Od 1995. pa do 2008. godine naša je 'Večernja škola' imala jednu premijeru tjedno što je veliki uspjeh jer kazališta imaju dvije tri premijere godišnje. Nije riječ o čistoj improvizaciji, svaka emisija imala je temu oko koje smo raspravljali i dogovarali se na način da nitko od likova ne 'izađe' iz lika. Nismo si smjeli dozvoliti da se lik karakterno mijenja bez nekog dobrog razloga jer smo znali da gledatelji očekuju dosljedan mentalni sklop kod svakog lika ponaosob. Duhoviti ljudi, koje sam srećom okupio, prilično su rijetki , kod nas i u svijetu. Smiješnih ima ali ne i duhovitih pogotovu onih koji svoju duhovitost mogu medijski uobličiti i godinama trajati. Važno je znati da se duhovit čovjek ne može proizvesti , postati duhovit iz čega proizlazi da se isto tako ne može prestati biti duhovit. Tu činjenicu valja prihvatiti jer mnogi ambiciozni pate, zlobe uokolo , trude se, kopiraju... Nasmijavati ljude, godinama, velika je čast jer dokazuje da niste samo prodisali, pojeli i popili hraneći se usput tuđim padovima“, komentirao je novu turneju „Večernje škole“ Željko Pervan.

A Pervan doista, već više od tri desetljeća, s punim pravom slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara. Još od nastanka „Zločeste djece” i preko legendarne „Večernje škole“ u kojoj će publika od veljače imati mogućnost ponovno uživati, pa sve do „Pervanovog dnevnika“ i novijih predstava „Na komadiću Europe“, „Ljubav i zloba“ i dr., Pervanovi projekti, stand-up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti gdje god da se Željko Pervan pojavi.

Nova, ali i posljednja turneja „Večernja škola – Posljednja Večernja“ započet će 17. veljače u Slavonskom Brodu, u sportskoj dvorani „Brod“, nastavit će se 18. veljače u Čakovcu u dvorani Graditeljske škole, a najavljena je i izvedba u Zagrebu, gdje će dečki zaigrati 20. travnja, u KC „Dražen Petrović“, odnosno Ciboni.

„Posljednja Večernja“ će potom krenuti put Splita, Rijeke, Karlovca, Osijeka, Vukovara, Koprivnice, Zadra, Kutine, Šibenika, Nove Gradiške, Đakova, Opatije i Varaždina.