Pips, Chips & Videoclips

Pips, Chips & Videoclips

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

dostupni Fan Reporti

  1. gđa

    snjezana.mihic@yahoo.com u ZAGREB dana 10.09.2022

    Fantastično kao što se i očekivalo za Pipse, legendarni zagrebački bend. Ni pljusak nam nije pokvario raspoloženje i umanjio vrhunski doživljaj koji je bio vrhunski :)
  2. G

    Tiho u Šalata dana 10.09.2022

    bili su super i band i publika pa cak i kisa😉 Set lista po mjeri sve obuhvaceno Puno energije i emocija Rundek legenda ... kao slag na torti Bravo decki

O izvođaču

Pips, Chips & Videoclips zagrebački je rock/pop sastav, stilski raznovrsan i tematski provokativan. Javnosti su poznatili poznati pjesmom „Dinamo ja volim“ koja je postala himna nogometnog kluba Dinamo.

Slijedeće godine obilježila je bogata kazališna aktivnost benda; 1994. je Satiričko kazalište "Kerempuh" iskoristilo dobar dio materijala sa "Shimpoo Pimpoo", albuma prvijenca, kao glazbenu podlogu predstave "Dobro došli u plavi pakao" Borivoja Radakovića, dok godinu dana kasnije Pipsi rade soundtrack za rock-dramu "Mafija!" u Zagrebačkom kazalištu mladih.

U prosincu 1995. Pips, Chips & Videoclips objavljuju svoj drugi album, "Dernjavu", iznimno zrelo i kvalitetno ostvarenje.          
"Fred Astaire" dočekan je u hrvatskoj javnosti kao apsolutni kreativni trijumf benda, s jednakim oduševljenjem publike i kritičara. Moderna produkcija, agresivna svirka, čisti jezik ulice i nesumnjivo najveća politička angažiranost zabilježena na hrvatskoj sceni do sada bili su razlog podizanju velike medijske prašine.          

U studenom 1999. izlazi i njihov četvrti album "Bog", kruna njihovog dosadašnjeg rada.

Pipsi sviraju i dalje, a 2012. su proslavili 20 godina karijere.