Učitavanje...

Pips, Chips & Videoclips - Ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za . Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.

Dupli koncert!
PipsChips&Videoclips + Letu Štuke
Petak 6.12.2019., 21:00h
Pogon Kulture
Rijeka

Pipsi i Štuke zajedno na velikom klupskom koncertu u Pogonu kulture. Puni set svakog banda, preko 3 sati svirke, petak 06.12.

Pips, Chips & Videoclips zagrebački je rock/pop sastav, stilski raznovrsan i tematski provokativan. Javnosti su poznatili poznati pjesmom „Dinamo ja volim“ koja je postala himna nogometnog kluba Dinamo.

Slijedeće godine obilježila je bogata kazališna aktivnost benda; 1994. je Satiričko kazalište "Kerempuh" iskoristilo dobar dio materijala sa "Shimpoo Pimpoo", albuma prvijenca, kao glazbenu podlogu predstave "Dobro došli u plavi pakao" Borivoja Radakovića, dok godinu dana kasnije Pipsi rade soundtrack za rock-dramu "Mafija!" u Zagrebačkom kazalištu mladih.

U prosincu 1995. Pips, Chips & Videoclips objavljuju svoj drugi album, "Dernjavu", iznimno zrelo i kvalitetno ostvarenje.          
"Fred Astaire" dočekan je u hrvatskoj javnosti kao apsolutni kreativni trijumf benda, s jednakim oduševljenjem publike i kritičara. Moderna produkcija, agresivna svirka, čisti jezik ulice i nesumnjivo najveća politička angažiranost zabilježena na hrvatskoj sceni do sada bili su razlog podizanju velike medijske prašine.          

U studenom 1999. izlazi i njihov četvrti album "Bog", kruna njihovog dosadašnjeg rada.

Pipsi sviraju i dalje, a 2012. su proslavili 20 godina karijere.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Pips, Chips & Videoclipsa u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka