Pips, Chips & Videoclips

Pips, Chips & Videoclips  - Ulaznice


Slobodne Pips, Chips & Videoclips ulaznice

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Pips, Chips & Videoclips. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

[Obavijest organizatora - Los Angeles]

''Subota 11.09.2021. je novi termin. Kupljene ulaznice vrijede naravno i za novi datum. Kome on ne odgovara, može ostvariti povrat na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena - od 01.06. do 12.07. ove godine. Strpiti ćemo se još malo svi skupa, ali mislimo da će biti vrijedno toga. Vidimo se!''


Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, potrebno je poslati zahtjev na info@eventim.hr do 12.7.2020.


 


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.


PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS
ŠRC ŠALATA
SUBOTA, 11. RUJNA 2021.


PipsChips&Videoclips, kultni zagrebački rock band, održati će najveći koncert svoje karijere 12. rujna na stadionu Šalata.


U subotnju večer 11. rujna Pipsi će zakoračiti stepenicu više od svojeg posljednjeg velikog koncerta na domaćem terenu, kada su u prosincu 2014. rasprodali malu dvoranu Doma sportova i nastupili preko više od 4,000 ljudi.


ŠRC Šalata po prvi put će ugostiti bend na solo nastupu, na njihovoj najvećoj koncertnoj produkciji do sada.


Ulaznice za Šalatu u prodaju kreću ovaj čevrtak, 12. prosinca, u 9:00. Cijena im do kraja godine iznosi 85 kn, od 1. siječnja do 10. rujna 100 kn, a, ukoliko ih ostane, na dan koncerta će se moći kupiti po 120 kn.

Pips, Chips & Videoclips zagrebački je rock/pop sastav, stilski raznovrsan i tematski provokativan. Javnosti su poznatili poznati pjesmom „Dinamo ja volim“ koja je postala himna nogometnog kluba Dinamo.

Slijedeće godine obilježila je bogata kazališna aktivnost benda; 1994. je Satiričko kazalište "Kerempuh" iskoristilo dobar dio materijala sa "Shimpoo Pimpoo", albuma prvijenca, kao glazbenu podlogu predstave "Dobro došli u plavi pakao" Borivoja Radakovića, dok godinu dana kasnije Pipsi rade soundtrack za rock-dramu "Mafija!" u Zagrebačkom kazalištu mladih.

U prosincu 1995. Pips, Chips & Videoclips objavljuju svoj drugi album, "Dernjavu", iznimno zrelo i kvalitetno ostvarenje.          
"Fred Astaire" dočekan je u hrvatskoj javnosti kao apsolutni kreativni trijumf benda, s jednakim oduševljenjem publike i kritičara. Moderna produkcija, agresivna svirka, čisti jezik ulice i nesumnjivo najveća politička angažiranost zabilježena na hrvatskoj sceni do sada bili su razlog podizanju velike medijske prašine.          

U studenom 1999. izlazi i njihov četvrti album "Bog", kruna njihovog dosadašnjeg rada.

Pipsi sviraju i dalje, a 2012. su proslavili 20 godina karijere.

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Pips, Chips & Videoclipsa u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka