PETER BENCE

PETER BENCE  - Ulaznice

Ulaznice u prodaji od petka 17. studenog od 10 sati 

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za PETER BENCE. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

PRVI PUT U HRVATSKOJ KLAVIRSKA SVJETSKA SENZACIJA –  MAĐARSKI VIRTUOZ PETER BENCE


 VEĆ KAO DVOGODIŠNJAK SVIRA KLAVIR, SA 7 SKLADA PRVO DJELO, S 11 IZDAJE ALBUM


KLASIČNO OBRAZOVAN NA PRESTIŽNOM BERKLEE COLLEGE OF MUSIC U BOSTONU, SVOJ PRVI VIDEO JE NA INTERNET POSTAVIO 2015., DANAS JE NOVI SVJETSKI FENOMEN NA KLAVIRU


      ZAGREB - KD VATROSLAV LISINSKI


2. LIPNJA 2018


 


Ulaznice u prodaji od petka 17. Studenog od 10 sati 


   • SA SEDAM GODINA JE NAPISAO PRVU KOMPOZICIJU

  • 200 MILIONA PREGLEDA NA YOU TUBE-U I FACEBOOKU

  • OSVOJIO JE DRUŠTVENE MREŽE I RASPRODAJE KONCERTE DILJEM SVIJETA


 


Ove godine će veliku će dvoranu KD Vatroslav Lisinski ispuniti gromoglasni i impresivni zvuci klavira u izvedbi mladog virtuoza pijanista, Petera Bencea. Ovaj talentirani mađar, po prvi puta dolazi na naše prostore, nakon što je osvojio društvene mreže i sve ljubitelje vrhunske glazbe!


Od klasične do filmske glazbe, od rocka do popa, od Bacha do Michael Jacksona i Queena, Peter Bence ruši sve barijere između klasične i moderne glazbe svojom energičnom i ekspresivnom izvedbom. Svojim intenzivnim načinom sviranja i postavljanjem klavira na potpuno novi nivo, inspiracija je i mladim i starijim generacijama, kao i svim ljubiteljima glazbe diljem svijeta.


Peter Bence, međunardno prepoznat, uvaženi virtuoz pijanist, skladatelj i producent, osvojio je Internet obradama Michael Jacksona, Queena i planetarno poznate Sie, na čemu je sakupio preko 200 miliona pregleda, te naravno, nezaobilaznom pjesmom Despacito!


Da se ovakav talenat rijetko nalazi, bilo je jasno već sa dvije godine, kada je započeo svoj glazbeni put, svirajući po sluhu melodije iz svojih omiljenih crtića, na klaviru svoga djeda!


Sa sedam godina napisao je svoju prvu kompoziciju, inspiriranu Mozartom i Chopinom, a s 11 godina objavio je svoj prvi solo album.


U tinejđerskim godinama, počeo je pokazivati velik interes za područje filmske glazbe, posebice glazbu Johna Williamsa, koji mu je otvorio sasvim novi svijet, u kojem će se mladi Peter poigravati i istraživati i na kraju, pronaći sebe.


Unatoč izvanrednom glazbenom obrazovanju -  nakon osnovne glazbene škole, nastavlja obrazovanje na Berklee College of Music u Bostonu, najveći utjecaj na njega ostavlja Michael Jackson.


2015 godine stavlja svoju prvu obradu Michael Jacksonove pjesme „Bad“ i tu počinje povijest - 10 miliona pregleda u samo nekoliko dana!!!! Samo u  prošloj godini je odsvirao 20 koncerata na 4 kontinenata, uključujući i nastup na otvorenju glazbenog festivala BBC PROM, u Londonu, pred 50.000 gledatelja!


Peter inspiraciju crpi iz svog omiljenog hobija- kuhanja.


Senzacija ovog mladog pijanista leži u vrhunskoj klavirskoj tehnici, nevjerojatnom talentu i skromnosti, a inspiraciju crpi iz svog omiljenog hobija – kuhanja.


Ponosni smo što će Peter Bence svoj koncert održati upravo u Zagrebu u KD Vatroslav Lisinski 2. Lipnja, kada će ljubiteljima kvalitetne glazbe pokazati kako se svira klavir i izuti ih iz cipela.


 


ORGANIZATOR KONCERTA: Predodrom d.o.o.


Za sve medijske upite i akreditacije: 


Sanja Ajdinovski


(:: (+385) 92 1882 434


8:: sanja@outbox.hr


*:: Vice Vukova 8, 10 000 Zagreb