Peppa Pig’s Celebration

Peppa Pig’s Celebration

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Peppa Pig’s Celebration. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

"Proslava Peppe Pig”

PEPPA Pig – UŽIVO

Licencirana međunarodna hit produkcija s originalnim glasovima iz crtića konačno u Hrvatskoj!

Dječja predstava u trajanju od 75 minuta s pauzom

Prodaja ulaznica od utorka 15.11.2022. u 10 sati na www.eventim.hr

ZAGREB – RIJEKA- VARAŽDIN


Najdraži lik naše djece iz crtića je zabavna, slatka i popularna svinjica Peppa Pig koja je osvojila srca malih i velikih i svakodnevno ulazi u naše domove svojim simpatičnim roktanjem i vragolastim pitanjima, a uskoro dolazi UŽIVO u Hrvatsku! Mini turneja na kojoj će Peppa posjetiti Zagreb, Varaždin i Rijeku, održati će se od 29.12. 2022. – 4.1. 2023.

Prije nekoliko godina, prema zahtjevu djece koja su Peppu gledala na malim ekranima, vlasnik prava i jedan od vodećih svjetski producenata stvorili su jednu od najupješnijih dječjih produkcija, Proslavu Peppe Pig.

Od tada, PEPPA je donijela savršen program našoj djeci u mnogim zemljama diljem svijeta, a sada je konačno možemo vidjeti u Hrvatskoj.

Za vrijeme predstave naučiti ćemo koliko je posebna i važna kolekcija dijeljenih sjećanja, During the show, we will learn how important and special treasure is the collection of shared memories.

O PREDSTAVI: Peppa Pig dolazi kući na posebno iznenađenje. Mama Pig je potajno pripremala poklon, no Peppa I George su bili previše radoznali i nestrpljivi i nisu željeli čekati da sve bude gotovo pa mama vadi veliko iznenađenje- ogromni obiteljski foto album.

Ova simpatična predstava od 75 minuta izvrsna je zabava za cijelu obitelj , prepuna zabave i prijatelja, divovskih skakućih llopti, humora, pjevanja, plesa i intenzivne interakcije s publikom.

Na predstavi vas čeka mnošto pjesama, iznenađenja i smijeha.

Ako ne želite propustiti veliki susret s Peppom Pig i njenom obitelji i prijateljima, požurite na prodajna mjesta Eventim ili na www.eventim.hr od utorka 15.11. i nabavite svoju ulaznicu na vrijeme.

ZAGREB – 29.12.2022 – KC DRAŽENA PETROVIĆA

RIJEKA – 3.01.2023. – CENTAR ZAMET

VARAŽDIN – 4.01.2023. – ARENA VARAŽDIN


Dječja predstava bez dobne granice! Kupnja ulaznica obavezna je za sve dobne skupine.


Children's show without age limit!

According to our house rules, ticket purchase is mandatory for all age groups.