Parni valjak

Parni valjak  - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Parni valjak. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

[OBAVIJEST ORGANIZATORA - BABA PRODUCTION]

Parni Valjak se vraća u Arenu Zagreb! Novi datum - 26.03.2022.

Nakon što je koncert zakazan za 18. travnja 2020. odgođen zbog pandemije koronavirusa, napokon je objavljen novi datum koncerta Parnog Valjka u zagrebačkoj Areni - subota, 26. ožujka 2022.! Legendarnom hrvatskom rock bendu, koji ove jeseni bilježi 46 godina na sceni, bit će to četvrti nastup u Areni Zagreb, u kojoj su zadnji puta svirali u prosincu 2017. godine.

Ulaznice su ponovno u prodaji, a ranije kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum. Oni kojima novi datum ne odgovara mogu zatražiti povrat na prodajnom mjestu gdje su kupljene, najkasnije do 22. listopada 2021. Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 22.10.2021. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe.

Parni Valjak, Arena Zagreb, 26. ožujka 2022.! #ValjakArena

***

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno.

Parni valjak hrvatska je rock grupa. Sastav čine Husein Hasanefendić – Hus, Aki Rahimovski, Marijan Brkić – Brk, Zorislav Preksavec – Prexi, Dalibor Marinković – Dado, Berislav Blažević – Bero, no tijekom postojanja kroz sastav su prošlo različiti i mnogobrojni glazbenici (npr. Jurica Pađen, Bajaga, Johnny Štulić...).Parni valjak je jedan od najvećih, odnosno najpopularnijih zagrebačkih pop-rock sastava. Osnovan je 1975., a na sceni je do danas, s malom pauzom 1988. godine te četverogodišnjom pauzom od 2005. do 2009. godine. Ova je grupa jedna od "pokretača" čitavog vala rock i pop-rock grupa na ovim prostorima, a izbacila je mnogo hitova, poput: "Lutka za bal", "Stranica dnevnika", "Neda", "Moje dnevne paranoje", "Uhvati ritam", "Jesen u meni", "Ugasi me", "Sve još miriše na nju", "Zastave", "Sunčanom stranom" i drugih.