Parni valjak - Ulaznice

19lip pet 21:00

Parni Valjak @ Arena Zagreb - ODGOĐENO

ARENA ZAGREB, Zagreb
Odgovorni organizator događaja
odgođeno

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Parni valjak. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

[OBAVIJEST ORGANIZATORA - BABA PRODUCTION]

''Koncert Parnog Valjka u Areni Zagreb odgođen je do daljnjega, zbog još uvijek aktualnih ograničenja javnih okupljanja. Novi datum bit će određen i objavljen kad nadležna tijela donesu konačnu odluku o mogućnosti održavanja koncerata u Areni Zagreb.

 

Kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum koncerta, a za one koji svoje ulaznice žele vratiti, povrat ulaznica je ponovno omogućen - na prodajnim mjestima gdje su kupljene - rok je produžen do 15. lipnja. Parni Valjak zahvaljuje na podršci svima koji nisu vratili svoje ulaznice i strpljivo čekaju novi datum koncerta.''


Kupci koji žele ostvariti povrat to mogu učiniti do 15.6.2020. na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene.
Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, javite se na info@eventim.hr s brojem narudžbe do 15.6.2020. 

 

______________________________

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno.

Parni valjak hrvatska je rock grupa. Sastav čine Husein Hasanefendić – Hus, Aki Rahimovski, Marijan Brkić – Brk, Zorislav Preksavec – Prexi, Dalibor Marinković – Dado, Berislav Blažević – Bero, no tijekom postojanja kroz sastav su prošlo različiti i mnogobrojni glazbenici (npr. Jurica Pađen, Bajaga, Johnny Štulić...).


Parni valjak je jedan od najvećih, odnosno najpopularnijih zagrebačkih pop-rock sastava. Osnovan je 1975., a na sceni je do danas, s malom pauzom 1988. godine te četverogodišnjom pauzom od 2005. do 2009. godine. Ova je grupa jedna od "pokretača" čitavog vala rock i pop-rock grupa na ovim prostorima, a izbacila je mnogo hitova, poput: "Lutka za bal", "Stranica dnevnika", "Neda", "Moje dnevne paranoje", "Uhvati ritam", "Jesen u meni", "Ugasi me", "Sve još miriše na nju", "Zastave", "Sunčanom stranom" i drugih.

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Parnog Valjka u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka