Učitavanje...

Parni valjak - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

Lokacija

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Parni valjak. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno.

VIP Standard ulaznica uključuje barski stol na galeriji, od sredine do kraja zida galerije.
VIP Premium ulaznice uključuju niski stol sa sjedećim mjestom.

Parni Valjak u sklopu turneje Runda 44 stiže subotu 21.prosinca u Ilirijin Arsenal!

Turneja Runda 44 započela je rasprodanim Križankama u Ljubljani, a nakon toga band je obišao 10 gradova u Hrvatskoj i susjednim zemljama, dok će do kraja turneje posjetiti dodatnih 20.

Nakon akustičnih koncerata kojim su nas oduševljavali proteklih nekoliko godina, Parni Valjak u Zadar ovoga puta stiže u svom raskošnom izdanju, sa brass sekcijom i gostima koji njihovim bezvremenskim pjesmama daju dodatnu čar. U ovom izdanju nastupaju isključivo u velikim dvoranama, no za Arsenal i Zadar napravili su iznimku.

Parni valjak hrvatska je rock grupa. Sastav čine Husein Hasanefendić – Hus, Aki Rahimovski, Marijan Brkić – Brk, Zorislav Preksavec – Prexi, Dalibor Marinković – Dado, Berislav Blažević – Bero, no tijekom postojanja kroz sastav su prošlo različiti i mnogobrojni glazbenici (npr. Jurica Pađen, Bajaga, Johnny Štulić...).


Parni valjak je jedan od najvećih, odnosno najpopularnijih zagrebačkih pop-rock sastava. Osnovan je 1975., a na sceni je do danas, s malom pauzom 1988. godine te četverogodišnjom pauzom od 2005. do 2009. godine. Ova je grupa jedna od "pokretača" čitavog vala rock i pop-rock grupa na ovim prostorima, a izbacila je mnogo hitova, poput: "Lutka za bal", "Stranica dnevnika", "Neda", "Moje dnevne paranoje", "Uhvati ritam", "Jesen u meni", "Ugasi me", "Sve još miriše na nju", "Zastave", "Sunčanom stranom" i drugih.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Parnog Valjka u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka