Opeth

Opeth  - Ulaznice

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Opeth. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

LAA PREDSTAVLJA:

OPETH

Zagreb - Tvornica kulture

22.03.2021.


Predgrupa The Vintage Caravan


Legende švedskog progresivnog metala i jedan od najznačajnijih bandova žestoke glazbe uopće posljednja 3 desetljeća, veliki Opeth, dolaze na svoj premijerni koncert u Hrvatsku 22.03. iduće godine u Tvornicu kulture. Ekskluzivan klupski koncert i jedini njihov nastup u regiji prilika je za domaće fanove da konačne uživo provjere Mikaela i ekipu, po mnogima svirački jednu od najboljih skupina glazbenika unutar metal žanra.


S gomilom studijskih izdanja iza sebe, od kojih je još uvijek aktualni "In Cauda Venenum" objavljen prošle godine, Opeth su kroz karijeru prolazili kroz mnoge žanrove, zadržavši se u posljednje vrijeme na klasičnom progresivnom rocku, koji uz povremena skretanja prema starim žešćim smjerovima ima sada sve više upliva i jazza.


Naoružani prebogatim katalogom i na svom sviračkom vrhuncu, Opeth su danas institucija progresivnog modernog zvuka i band koji je utjecao na cijeli niz današnjih prog bandova. Na koncertu u Tvornici kulture predgrupa će im biti sjajni islandski rockeri The Vintage Caravan.


Ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak 13.07. po early bird cijeni od 180 kn. 14.09. cijena se penje na 200 kn, a ostane li ih, ulaznice će na dan koncerta iznositi 230 kn.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka