NIPPLEPEOPLE - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

Lokacija

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za NIPPLEPEOPLE. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

nipplepeople

+ Ida Prester

Petak 11 09 2020

Garaža MSU / open air


Nipplepeople dolaze na open air prostor garaže MSU na veliki disko party s distancom, u petak 11.09.

Kao posebna gošća pridružiti će im se Ida Prester, koja će ovom prilikom predstaviti materijale s nadolazećeg solo albuma.

Na limitiranom kapacitetu, sa svega 700 ulaznica u prodaji i pridržavajući se svih epidemiološkim pravila, nipplepeople će pod vedrim nebom predstaviti pjesme iz cijelog kataloga na velikom plesnom tulumu koji će označiti kraj jednog čudnog i dugog ljeta, u kojem je plesa i zabave bilo možda i najmanje u posljednjih puno puno godina.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.

Nipplepeople je hrvatska elektropop grupa osnovana 2008. godine koju čini tajanstveni maskirani dvojac. Objasnili su svoju tajanstvenost u moru žutila na glazbenoj sceni željom da stave svoju glazbu u prvi plan. Stekli su popularnost širom regije hit singlom Sutra, obradom pjesme Zdenke Kovačićek „Frka“ te nastupima na renomiranim ljetnim festivalima: EXIT, Hartera, Terraneo, Summer Fest, Zagreb Calling, Motovun Film Festival…

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje grupe NIPPLEPEOPLE u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka