Učitavanje...

Slobodne Nina Badrić ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Nina Badrić. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Nakon 6 godina NINA BADRIĆ ponovo u Ilirijinom Arsenalu.

💥 Najnovije vijesti o koncertu pratite na >> http://tiny.cc/qh3o3y

Očekuje se večer u kojoj će se itekako osjećati ljubav jer pjesama na tu temu u Nininom repertoaru ne nedostaje.
Dodamo li tome emotivnu i osebujnu Nininu interpretaciju, nevjerovatno moćan glas, uigrani bend, produkcijske intervencije i poneko iznenađenje, sve već govori u prilog tome da će petak, 03. svibanja 2019. biti datum kojeg ćete se i godinama kasnije sjećati.

Njezina interpretacija je uvijek emotivna i osebujna te plijeni publiku na prvo slušanje bez obzira koji god je glazbeni žanr interpretirala.

U Arsenalu vas svakako očekuje večer ispunjena kvalitetnom glazbom punom emocijama koja rijetko koga ostavlja ravnodušnim.

Koncert je najavljem u 22.00h.

Ne propustite osigurati svoje ulaznice na vrijeme.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno.
Djeca do 12 godina ulaze besplatno.

Nina Badrić hrvatska je pop pjevačica i višestruka osvajačica prestižne nagrade Porin čija karijera traje već više od 20 godina. Jedna je od najcjenjenijih i najtrofejnijih glazbenika čija se popularnost proširila i izvan granica Hrvatske.

Svoju samostalnu karijeru, Nina započinje '90-ih godina, a pjesma "Ja za ljubav neću moliti" dovodi je na vrhove top lista. Nedugo nakon toga objavljuje drugi album "Personality" sa kojim osvaja svoje prve nagrade Porin, a 1998 god. postaje prva hrvatska glazbenica mlađe generacije koja osvaja prva mjesta europskih top lista obradom pjesme "I am so excited".

Velikim solističkim koncertom kojeg je održala 14. veljače 2005. godine (dan Valentinovo) u Domu sportova u Zagrebu, Nina je obilježila vrhunac svoje glazbene karijere. Koncert je bio i humanitarnog karaktera s kojim je Nina podržala akciju UNICEF-a za udomljavanje napuštene djece.

Godine 2012. predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu sa skladbom „Nebo“

Nakon Eurosonga počinje Ninina velika dvoranska turneja koja je obišla najveće dvorane u regiji i koje su bile popunjene do posljednjeg mjesta među kojima su Beogradska Arena, KC Dražen Petrović i Zetra.

Do sada je objavila 8 studijskih albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete. Dobitinica je 8 Porin te mnogih drugih nagrada.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Nine Badrić u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka