Nina Badrić

Nina Badrić  - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Nina Badrić. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Nina Badrić hrvatska je pop pjevačica i višestruka osvajačica prestižne nagrade Porin čija karijera traje već više od 20 godina. Jedna je od najcjenjenijih i najtrofejnijih glazbenika čija se popularnost proširila i izvan granica Hrvatske.


Svoju samostalnu karijeru, Nina započinje '90-ih godina, a pjesma "Ja za ljubav neću moliti" dovodi je na vrhove top lista. Nedugo nakon toga objavljuje drugi album "Personality" sa kojim osvaja svoje prve nagrade Porin, a 1998 god. postaje prva hrvatska glazbenica mlađe generacije koja osvaja prva mjesta europskih top lista obradom pjesme "I am so excited".


Velikim solističkim koncertom kojeg je održala 14. veljače 2005. godine (dan Valentinovo) u Domu sportova u Zagrebu, Nina je obilježila vrhunac svoje glazbene karijere. Koncert je bio i humanitarnog karaktera s kojim je Nina podržala akciju UNICEF-a za udomljavanje napuštene djece.


Godine 2012. predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu sa skladbom „Nebo“


Nakon Eurosonga počinje Ninina velika dvoranska turneja koja je obišla najveće dvorane u regiji i koje su bile popunjene do posljednjeg mjesta među kojima su Beogradska Arena, KC Dražen Petrović i Zetra.


Do sada je objavila 8 studijskih albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete. Dobitinica je 8 Porin te mnogih drugih nagrada.