MIŠO KOVAČ

MIŠO KOVAČ  - Ulaznice

Na osnovu 1 Fan Reports.

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

1 dostupni Fan Reporti

  1. Splicanin

    Marin u Zagreb dana 26.07.2019

    Samo je jedan pjevač koji zaslužuje epitet legende. Pjevač koji je 1964. god. započeo karijeru sa prepjevom pjesme Ray Charlesa " I can't stop loving you" . Pjevač koji je 50 godina na vrhu estrade i koji je 30 puta rasprodao splitske Gripe dva puta Spaladium Arenu i Poljud. Čovjek koji puni gdje god dođe. Čak i sad u poznim godina na njegovim koncertima ima više pozitivne energije, emocije i karizme nego na svim koncertima na kojima sam ikad bio. Mišo čekamo te, pojavi se, raširi ruke i daj nam intonaciju. Ostalo je na nama. Tvoji fanovi te čekaju. Tvoja Dalmacija te voli. ❤️🤗

O izvođaču

Mišo Kovač je rođen u Šibeniku kao dijete Zrnke i Jakova Kovača. Mišo je rastao u obitelji sa bratom Ratkom i sestrom Brankom.


Na jednom natjecanju talenata u Karlovcu, s pjesmom "I can't stop loving you" Raya Charlesa, doživio je veliki uspjeh, te je tako određen životni, a i estradni put ovog karizmatičnog pjevača.


Hit kojim je trasirao put ka najuspješnijem pjevaču zabavne glazbe bila je "Više se nećeš vratiti", a suradnja s Novkovićem obilježila je gotovo čitav Kovačev opus. Njegova karizma ni do danas nije izblijedila.


Pjevač je s daleko najviše prodanih ploča (i ostalih nosača zvuka) zabavne glazbe u bivšoj SFRJ i u Hrvatskoj.


Mišo Kovač je prvi hrvatski pjevač koji je održao koncert u novoizgrađenoj Areni Zagreb pred 20.000 obožavatelja svih generacija, time još jednom dokazujući status žive legende hrvatske glazbene scene!