Miroslav Škoro - Ulaznice

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Miroslav Škoro. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Popularni domaći autor tamburaške i popularne glazbe vraća se u Lisinski sa svojom originalnom glazbenom pričom!

Miljenik široke publike, kantautor čije su pjesme obilježile važne događaje i postale dio naših života, pred svojom će vjernom publikom izvesti nezaboravne hitove poput "Ne dirajte mi ravnicu", "Mata", "Ne vjeruje srce pameti", "Majko jedina", "Sude mi" i mnogih drugih.

Miroslav Škoro svojim pjesmama puni koncertne prostore diljem Hrvatske, no njegovi koncerti u Lisinskom uvijek su jedinstveni doživljaj. Kako sam kaže, „Lisinski je uvijek nešto posebno. Privilegij je nastupati u Lisinskom, a i publika voli doći u Lisinski i poštuje što mi to uvijek napravimo bez struje i dopustimo si da odlutamo i aranžmanski i zvukom u emociju. Lisinski je i mjesto na kojem mogu vježbati još jednu strast, a to je da imam silnu potrebu pričati između pjesama.“

Invalidi imaju besplatan ulaz, osoba u pratnji plaća punu cijenu ulaznice.

Miroslav Škoro (Osijek, 29. srpnja 1962. god.), hrvatski je skladatelj, aranžer, producent i pjevač. Autor je mnogih pjesama (Ne dirajte mi ravnicu, Šumi, šumi, javore, Otvor ženo kapiju, Mata, Svetinja, Kuća na kraju sela, Milo moje, Sude mi, Ne vjeruje srce pameti, Domovina, Sve poštivam, svoje uživam i dr.) koje sam izvodi, ali piše i pjesme za druge izvođače, film i televiziju. Vlasnik je 19 nagrada za najslušanije pjesme Požeškog festivala; dvije Zlatne ptice; Zlatnog galeba s MHJ; Večernjakove ruže; dva Hita godine; dva Grand prix-a HRF-a; Večernjakovog ekrana; Reda Danice hrvatske s likom Marka Marulića; Reda hrvatskog trolista i Spomenice domovinske zahvalnosti.
Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka