Meri Cetinić  - Ulaznice

Ja sam žena

Meri Cetinić

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Primite obavijest o dostupnosti ulaznica

Ne propustite gostovanje Meri Cetinić u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Meri Cetinić. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Meri Cetinić hrvatska je glazbenica, skladateljica, kantautorica i jedna od najpopularnijih izvođačica zabavne i pop glazbe.

Zajedno sa Slobodanom Kovačevićem osnovala je skupinu More u kojoj nastupa do kraja 1978. godine, kada počinje svoju uspješnu solo karijeru. 1980. godine objavljuje svoj prvi autorski album Ja sam žena, koji se prodaje u dijamantskoj nakladi.

Meri Cetinić u svojoj je glazbenoj karijeri objavila veći zlatnih, platinastih i dijamantskih albuma. Surađivala je s najboljim skladateljima i tekstopiscima. Dva puta je bila proglašena najboljom pjevačicom na čitavom prostoru bivše Jugoslavije. Uz brojna priznanja i osvojene festivale, dobitnica je nagrade 'Zlatna ptica' za prodanih milijun snimljenih primjeraka i redovna je članica Hrvatskog društva skladatelja.

Najnoviji studijski album Tiramola snimljen je u Splitu u suradnji s jazz sastavom Black coffee, a objavljen je 2006. godine.