Marijan Ban & Diktatori

Marijan Ban & Diktatori  - Ulaznice

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Marijan Ban & Diktatori. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Daleka obala na čelu s Banom ostala je u sjećanju i kao vrhunska koncertna atrakcija. Tu staru naviku, Ban je zadržao i kasnije, nakon raspuštanja Daleke obale i formiranja solo karijere u kojoj ga već devetu godinu zaredom prati bend Diktatori. Njihova simbioza već godinama funkcionira tako dobro možda upravo i zato što su članovi Diktatora i sami odrasli uz pjesme Marijana Bana i Daleke obale.


Bend "Diktatori" osnovan je početkom 2004. godine u Splitu i unatrag ovih trinaest godina mogu se pohvaliti s mnogobrojnim nastupima. Jedni su od rijetkih koji su, izvodeći najveće domaće i strane hitove, uspjeli tri puta napuniti najveći zagrebački noćni klub "The Best", u više navrata su ispunili najpoznatije studentsko okupljalište, klub „Roko i Akademija“, a slično im je pošlo za rukom i u kultnim zagrebačkim klubovima "Saloon", "Sax", i "Petica".

Početkom 2007. "Diktatori" započinju suradnju s Marijanom Banom, legendarnim kantautorom i frontmenom Daleke obale. Do danas su Marijan Ban i Diktatori održali stotine koncerata u brojnim klubovima i dvoranama, te trgovima i stadionima.

Uz nastavak suradnje sa Marijanom Banom, kao i mnogim drugim popularnim pjevačima kao što su Neno Belan, Alen Islamović , Giuliano, Mladen Vojičić Tifa i Bobo Knežević, bend Diktatori marljivo provodi vrijeme u studiju pripremajući nove pjesme.