Marija Šerifović - Ulaznice

dostupnih Fan Reporta

  1. Maja

    Snježana Jukić u dana 06.04.2019

    Koncert Marije Šerifović 06. travanja 2019. u Ciboni bio je nešto što se ne zaboravlja. Znala sam da je odlična pjevačica, ali nju čuti u živo - neprocjenjivo. Svaka sekunda ispunjena takvom snagom, emocijom ... davanja sebe pjesmi, muzici, a time publici. Svi istinski ljubitelji umjetnosti koji možda imate predrasude bilo koje vrste ili sumnje - otiđite na Marijin koncert . Mare ti si čudo

O izvođaču

NAKON RASPRODANE ZAGREBAČKE CIBONE, MARIJA ŠERIFOVIĆ DOLAZI NA SPLITSKE GRIPE! 

SUBOTA // 21.3. // SPLIT, GRIPE 

Marija Šerifović dolazi u Split! Nakon nezaboravnog zagrebačkog koncerta održanog u rasprodanoj dvorani Dražena Petrovića, jedna od najpriznatijih i najcijenjenijih ženskih vokala regije Marija Šerifović, vraća se u Hrvatsku - ovog će puta Marija po prvi put održati svoj veliki solistički koncert 21.3. 2020. na splitskim Gripama!

Iza nje su rasprodani koncerti po dvoranam u cijeloj regiji, nastupi pred tisućama ljudi i samo je bilo pitanje vremena kada će jedna od najvećih glazbenih imena regije doći u grad pod Marjanom. Odluka nije bila teška, a veliki broj poruka njenih fanova iz Splita i Dalmacije samo su ju ubrzali.

Ne sumnjamo kako će Marija oduševiti i splitsku publiku, kao što je to učinila u zagrebačkoj Ciboni gdje je već od prvog takta pjesme 'Pametna i luda', s kojom je otvorila večer, izazvala opću euforiju u publici koja je pjevajući s njom uglas pokazala kolike emocije gaje prema samoj glazbenici, ujedno vlasnici zasigurno najimpresivnijeg ženskog vokala u regiji.

Uz pratnju uigranog deveteročlanog pratećeg benda, na koncertnom repertoaru Marije Šerifović naći će se svi njeni veliki hitovi poput 'Nije ljubav to', 'Svoja i tvoja', 'Pametna i luda', a zasigurno koncert neće završiti bez njezinog najvećeg hita, pjesme 'Molitva', koju je na zagrebačkom koncertu publika izvela sama.

Kraljica emocija, kako mnogi nazivaju Mariju Šerifović, uskoro dolazi u Split, a ograničeni kontingent early bird ulaznica za koncert je u prodaji, a bit će dostupne do 15.9. ili do isteka zaliha. 

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno uz obaveznu pratnju koja mora imati ulaznicu.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja koji moraju imati ulaznice.

CIJENE EARLY BIRD ULAZNICA:

PARTER / 80 kn

TRIBINA / 95 kn

Marija Šerifović srpska je pjevačica pop glazbe.

Predstavljala je Srbiju na Eurosongu 2007. s pjesmom Molitva, s kojom je pobijedila. Svoj prvi album "Naj, najbolja" snimila je 2003. Marija Šerifović na srpskoj se glazbenoj sceni ističe svojim snažnim i prodornim vokalom.

Marija je jedan od najboljih ženskih vokala na srpskoj glazbenoj sceni, a njenu interpretaciju karakterizira snažna emocija, specifična boja i jačina glasa.

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka