Marija Šerifović  - Ulaznice

1 dostupni Fan Reporti

  1. Maja

    Snježana Jukić u Zagreb, Cibona dana 06.04.2019

    Koncert Marije Šerifović 06. travanja 2019. u Ciboni bio je nešto što se ne zaboravlja. Znala sam da je odlična pjevačica, ali nju čuti u živo - neprocjenjivo. Svaka sekunda ispunjena takvom snagom, emocijom ... davanja sebe pjesmi, muzici, a time publici. Svi istinski ljubitelji umjetnosti koji možda imate predrasude bilo koje vrste ili sumnje - otiđite na Marijin koncert . Mare ti si čudo

O izvođaču

GLAZBENA POSLASTICA U LJUBLJANSKIM KRIŽANKAMA 10.06.2023

MARIJA ŠERIFOVIĆ

Najbolja ženska pop vokalistica regije Marija Šerifović dočarat će nezaboravno iskustvo na Križanki 10.06.2023. godine.

Sve njezine hite, senzualne i energične izvedbe vrhunskog vokala Marije Šerfiović jednostavno se ne propušta!

Šerifovićeva je 2007. godine predstavljala Srbiju hitom "Molitva" u Helsinkiju, što joj je donijelo jedinu pobjedu do sada. Za uspjeh je dobila nagradu Artistic Marcel Bezencon i dvije regionalne MAC nagrade.

Nakon fenomenalnog nastupa na Euroviziji, od 2015. godine radi i kao žiri na televizijskom natjecanju Zvezde Granda. Dvije godine zaredom bila je mentorica pobjedničkim natjecateljima Džejli Ramović 2019. i Mahiru Mulaliću 2021. godine.

Nekoliko je puta rasprodala samostalne koncerte u beogradskoj Štark areni, u dvorani Zetra u Sarajevu, u Sava centru u Beogradu, Novom Sadu, Banja Luci, Zagrebu.

Poznati citat "Volim slušati glazbu, a ne gledati je" pokušat će ga prenijeti u sentiment.

Njeni nastupi su puni energije. Osim vlastitih hitova izvodi i svjetske hitove, a zbog vrhunskog vokala ispuni dušu svima u dvorani. Radujemo se što ćemo čuti njezine hitove "Pametna i luda", "Deo prošlosti", "Molitva", "Sama i nervozna", »Ti možeš sve al' jedno ne« u Ljetnom gledalištu Križanke 10.06.2023 u Ljubljani.