Malehookers

Malehookers  - Ulaznice

Čisti Rock'n'Roll

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Malehookers. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Malehookers je zagrebački rock'n'roll bend nastao 1996. godine. Trenutni sastav čine Jerry Alan Gabor (vokal), Veky (gitara), Zvonimir Zvocks Lugarić (bass) i Damir (bubanj). Stvaralaštvo benda je od početka pod jakim utjecajm bendova kao što su  AC/DC, Sex Pistols, Rolling Stones i Stooges.

Nakon nastupanja na ljetnim festivalima 1996. godine, bend ulazi u studio i snima prvi album pod nazivom ''Malehookers''. Iste godine bend nastupa na ''Fiju Briju'' festivalu te snima obradu pjesme ''Čudna šuma'', poznatiju pod imenom ''Čuvajte nas, pazite nas''. Pjesma postaje hit i službena himna novinarske rock nagrade ''Crni Mačak''.

Godine 1998. Malehookersi objavljuju drugi album "'Ruke gore, ovo je pljačka"'. Godine 1999. prestaju s radom.

Sredinom 2008. godine frontman i glavni autor grupe Jerry Alan Gabor ponovo pokreće bend, ali s drugom postavom. Prvi singl i video broj za pjesmu ''Zagrebačko zlo'' žestokom produkcijom i eksplicitnošću izaziva pozornost na hrvatskoj rock sceni.
Malehookers su u 2010. godini radili i muziku za kratki igrani film ''Takav ti je život'' Saše Dodika. U rujnu iste godine band snima i promovira materijale na engleskom na ''Rhubarb radio'' u Birminghamu, gdje izaziva pozornost i interes slušateljstva.

Godine 2010. bend je odradio promo turneju po svim većim gradovima u Hrvatskoj. Možda najuspješnija godina je bila 2011. kada su nastupali kao predgrupa svjetskim bendovima kao što su Slayer, Megadeth, Whitesnake, Judas Priest, The Godfathers i s bubnjarom Deep Purplea, Ian Paiceom.

Malehookersi 2011. godinu završavaju ulaskom u studio i privođenjem kraju rada na materijalima na engleskom jeziku.

Krajem 2013., Malehookersi izdaju novi album ''Mašina''. Album je uvršten među TOP 15 albuma 2013. Prvi singl ''Romantika je kriva za sve'' obilježio je video spot koji se kritički obračunava sa tradicionalnim odnosima među muškarcima i ženama.