Učitavanje...

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Primite obavijest o dostupnosti ulaznica

Ne propustite - Ljetna klasika 2019: AIDA, IX. SIMFONIJA I CARMEN - Arena Pula! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve prodaji ulaznica!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka


Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Ljetna klasika 2019.. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Ne propustite festival klasika glazbene umjetnosti u pulskoj Areni!


OPERA SVIH OPERA: Verdi:
Aida, 25.7.2019.

Veličanstvena Aida, potresla je i oduševila preko tri tisuće posjetitelja u pulskoj Areni prošlog ljeta. Iz tog razloga vraćamo je još jednom, posljedni put u ambijent spektakularnog pulskog amfiteatra. Briljantni pjevači koji su već osvojili europske i svjetske operne pozornice, predvođeni temperamentnim dirigenom, «letećim Fincem» Villeom Matvejeffim,  izgradit će za vas doživljaj drevnog Egipta u fascinantnom ambijentu antičke rimske arhitekture.

Solisti: Kristina Kolar, Dubravka Šeparović Mušović, Walter Fraccaro, Giorgio Surian, Luka Ortar i drugi...


Ludwig van Beethoven
:  Deveta simfonija / «Oda radosti» : 27.7.2019.

Najpoznatiju Beethovenovu simfoniju, koja puni srca porukom slobode i jednakosti za sve ljude, izvest će više od 200 nadahnutih glazbenika. Vrhunske solistice i solisti, hvaljeni orkestar i zbor riječke Opere, te karizmatični dirigent Yordan Kamdzhalov, pozivaju vas na novu, nezaboravnu interpretaciju ovog zanosnog djela.

Solisti: Kristina Kolar, Ivana Srbljan, Marko Fortunato, Dario Bercich


Georges Bizet: 
Carmen: 1.8.2019.

Ljetna noć i amfiteatar savršena su dramatična kulisa za priču o strastvenoj ljubavi, pogubnoj ljubomori, prkosu i slobodi. Prekrasna glazba i temperamentni ritam španjolskih melodija čine Carmen jednom od najpopularnijih opera u povijesti, iz godine u godinu među prvih pet najizvođenijih diljem svijeta. Dopustite da vas u vreloj noći, pod vedrim nebom, opčini međunarodni ansambl mladih opernih zvijezda, zbor, balet i orkestar riječke Opere, prema mišljenju kritike i publike – najbolji u ovom dijelu Europe.

Solisti: Ivana Srbljan, Aljaž Farasin, Anamarija Knego, Tassos Apostolou, Robert Kolar i drugi.