Let 3

Let 3  - Ulaznice

Ekcentrici iz Rijeke

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Primite obavijest o dostupnosti ulaznica

Ne propustite gostovanje Leta 3 u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Let 3. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Let 3 je rock sastav iz Rijeke, osnovan 1987. godine. Članovi sastava su Damir Martinović - Mrle (bas), Zoran Prodanović - Prlja (vokal), Ivan Šarar (elektronika), Dražen Baljak - Baljak (gitara), Matej Zec - Knki (gitara) i Branko Kovačić - Husta (bubnjevi).

Sastav je od početka djelovanja pratila osobita pažnja. Postajale su vidljivije i ostale kvalitete sastava; izuzetni tekstovi, uvijek perfektan izvođački nivo, dramaturška i stilska dorađenost koncerata i javnih istupa, glazbena specifičnost uvijek praćene specifičnim humorom i osjećajem za bizarno.

Drugi album, "El Desperado", objavljen je u prosincu 1991. godine. Na ploči su obrada "Vjernog psa", "Fuck Famiglia", "Ha ha ha", "Pokvarena žena" i "Mona". Na turnejama koje su uslijedile i to na nastupima u Zagrebu, Rijeci i Ljubljani snima se materijal za koncertnu ploču tipičnog naziva "Živi kurac", koja je objavljena u ljeto 1996. godine. Ovaj dvostruki album jedan je od najkvalitetnijih radova uživo domaće popularne glazbe.

U rujnu 1997., izašao je i dotad najdrastičniji koncept sastava, album "Nečuveno". To je vjerojatno jedini glazbeni proizvod na kojemu nema baš ničega (ni snimljene tišine), a kojega je kupilo 350 štovatelja. Projekt je bio praćen video spotom "Neviđeno" (plavim praznim ekranom) i promocijom na centralnom riječkom trgu.

Album „Bombardiranje Srbije i Čačka“ je objavljen 2005. godine, a pripreman gotovo pune tri godine. Unikatan je to spoj naizgled nespojivog - rocka, etna, narodnjaka, trasha, ex-YU sweet popa osamdesetih, elektronike, drum'n' bassa i nu metal prangijanja. Album nudi shizofrenu viziju Nove Jugoslavije i njenih pripadajućih republika i pokrajina u svim aspektima.