Lepa Brena

Lepa Brena  - Ulaznice

Na osnovu 1 Fan Reports.

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

dostupnih Fan Reporta

  1. Jedinstvena, fenomenalna, ostala i bit će!

    Toni u Beograd, Stark Arena dana 20.10.2018

    Pošto sam veliki fan dugo vremena, čim sam čuo za koncert u Beogradu, nisam se dugo razmišljao. Bio je to moj prvi koncert Lepe Brene u Beogradu u Stark Areni 2018. na njezin rođendan. Fenomenalno iskustvo, žena s toliko energije, emocija, snage koja i nakon toliko godina zna zadovoljiti široku publiku i obožavatelje. Velika i jedinstvena scenografija, koreografija, sve što je na koncertu je iz njezinog koncepta organizirano u svaki detalj, što jako puno znači. Mislim da će Arena Zagreb biti također odlična i također se nisam dvoumio niti sekunde za oba nadolazeća koncerta u 12. mjesecu.

O izvođaču

MEGASPEKTAKL U ZAGREBU: LEPA BRENA POVODOM 35 GODINA KARIJERE STIŽE U ZAGREBAČKU ARENU


Lepa Brena, pjevačica, glumica i jedna od najseksipilnijih žena bivše Jugoslavije opet se vraća pred hrvatsku publiku. Najpopularnija pjevačica u regiji tako će 14. prosinca nastupiti u zagrebačkoj Areni, gdje je posljedni put zapjevala 2009. 


- Veselim se nastupu na najvećoj zagrebačkoj pozornici. Inače sam ‘control freak’ i cijeli show koji ću predstaviti u Zagrebu sama sam osmislila. Ovim putem pozivam sve da mi se pridruže na koncertu u Areni jer ćemo napraviti večer za pamćenje – kaže Brena. 


Već desetljećima koncerti Lepe Brene jamstvo su nezaboravnog glazbenog iskustva, a svakim svojim nastupom i dalje dokazuje zašto je bila i ostala jedna od najvećih zvijezda u regiji. Tako je bilo I prošle godine u beogradskoj Štark Areni gdje je proslavila rođendan i 35 godina uspješne karijere. Na trosatnom koncertnom showu Brena je neumorno pjevala stare i nove hitove, a posebno se pobrinula za scenski nastup presvlačeći se u raskošne kostime i haljine u kojima je izgledala poput kraljice. 


Na najavljenom koncertu u Areni Zagreb Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend, goste glazbenike, zbor, plesače i akrobate u Zagrebu spojiti sve ono što njena dugogodišnja karijera jest, a to je neizmjerna energija i emocija koju unosi u sve što izvodi i radi na pozornici. U bogatoj karijeri snimila je 21 album, 5 filmova, između ostaloga i hit-film u nastavcima "Hajde da se volimo". Prva je pjevačica koja se 1989. spustila helikopterom na koncertu u Sofiji, a ujedno je i izvođačica s najvećim glazbenim tiražama u povijesti glazbe na ovim prostorima.


Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla, a ulaznice za koncert mogu se kupiti od utorka, 14. svibnja u sustavu Eventim.


______________________________________


Fahreta Jahić Živojinović (poznatija kao Lepa Brena, 20. listopada 1960., Tuzla, BiH), najpopularnija je (folk) pjevačica na prostorima bivše Jugoslavije. 


Prva je pjevačica koja se spustila helikopterom na koncert (1989. u Sofiji pred 100.000 posjetitelja i 1994. u Beogradu), umjetnica je s najvećim glazbenim tiražama u povijesti balkanske glazbe te prva žena Jugoslavije koja je snimala spotove na egzotičnim mjestima.