Lepa Brena  - Ulaznice

1 dostupni Fan Reporti

  1. Jedinstvena, fenomenalna, ostala i bit će!

    Toni u Beograd, Stark Arena dana 20.10.2018

    Pošto sam veliki fan dugo vremena, čim sam čuo za koncert u Beogradu, nisam se dugo razmišljao. Bio je to moj prvi koncert Lepe Brene u Beogradu u Stark Areni 2018. na njezin rođendan. Fenomenalno iskustvo, žena s toliko energije, emocija, snage koja i nakon toliko godina zna zadovoljiti široku publiku i obožavatelje. Velika i jedinstvena scenografija, koreografija, sve što je na koncertu je iz njezinog koncepta organizirano u svaki detalj, što jako puno znači. Mislim da će Arena Zagreb biti također odlična i također se nisam dvoumio niti sekunde za oba nadolazeća koncerta u 12. mjesecu.

O izvođaču

LEPA BRENA I SAŠA MATIĆ U SLAVONSKOM BRODU!

10. 04. 2023.

SAMO SE DVIJE LJUBAVI PAMTE

ONE NIGHT IN BALKAN


Koncert će se održati 10. travnja u Dvorani Vijuš - Slavonski Brod pod nazivom SAMO SE DVIJE LJUBAVI PAMTE.

Organizatori ONE NIGHT IN BALKAN nakon uspješnog mega koncerta koji se održao 27. prosinca 2022. (na kojem su nastupili popularni mladi pjevači Nucci, Voyage, M. Pavlovic, A. Cekic, D. Lazic, A. Cusic) sada su se odlučili dovesti dvije najveće zvijezde balkanske scene!

Legende i ikone narodne muzike - Saša Matić i Lepa Brena.

Saša Matić je u protekloj godini dva puta rasprodao Arenu Zagreb te splitsku Spaladium Arenu. Očekuje se veliki spektakl i u Slavonskom Brodu.

Uz Sašu Matića organizator je odlučio dovesti najveću zvijezdu na našim prostorima Lepu Brenu.

Dugo se nije pojavljivala na našim prostorima tako da će ovaj koncert biti uspomena za sve generacije! Ovakve dvije zvijezde na istoj pozornici u istoj večeri se ne propuštaju!