Kiss

Kiss

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

dostupni Fan Reporti

 1. Kiss - End of the road

  Sanja u Zagreb dana 09.07.2022

  Fenomenalan koncert, svaka čast ekipi KISS-a! I Dirty Honey su bili odlični! Još kada bi nas Paul Stanley počastio izložbom svojih radova u Zagrebu - vjerujem da bi i to bio poseban doživljaj.
 2. Kiss

  Bojan u Arena dana 14.07.2022

  Znači koncert koji jednostavno moraš vidjet… jesi ili nisi fan od Kuss-a ivo je nešto što se ne propušta! Fenomenalni doživljaj
 3. Kiss u Areni Zagreb

  Ana u Zagreb dana 09.07.2022

  Koncert je bio odličan, definitivno jedan od boljih na kojima sam bila. Danima ga prepričavam :D :D scenski, vizualno, vokalno, sve je bilo savršeno!
 4. Mickey

  Mirsad u Arena, Zagreb dana 09.07.2022

  Odlican koncert grupe koju slusam 50 godina! Imalo se sta i cuti i vidjeti, genijalni izvodjaci i pored svojih godina! I odlicna organizacija, publika!
 5. Koncert Kiss 9.7.22

  Željka Filipović u Arena Zagreb dana 09.07.2022

  Znači; ovo je bio za mene najbolji koncert, koji sam do sada u svom životu doživjela. A vidjela sam ih nekoliko! Od kvalitete razglasa, karata koje smo kupili u tribini C, show-programa od grupe Kiss je bio pravi pravcati spektakl, ne znam, kako se drugačije izraziti. Puna dojmova sam čak još i danas, iako je več par dana prošlo. Jaaaako jako sam zahvalna, da sam ih smjela doživjeti uživo!
 6. KISS all night long

  Ante Loncar u Zagreb Arena dana 09.07.2022

  Third time I have seen KISS live and by far the best concert ever as I wrote on Facebook if you ever only see one concert in your life it has to be KISS.😎🤘
 7. Chiro

  Chiro u Prelog dana 09.07.2022

  Koncert je bio iznad svih mojih očekivanja. Iako KISSovce pratim odmalena nikada nisam znao previše njihovih pjesama, pa nisam ni previše očekivao od koncerta i išao sam se samo zabaviti. Ali na kraju sam ostao totalno oduševljen sa pravim američkim hard rock bendom koji je otprašio sve pjesme na izvanredan način, animirao publiku da smo svi koji smo došli do jednoga skakali i pljeskali i na kraju opet svi se oduševili i dobro zabavili. Šteta što dvorana nije bila puna jer bi doživljaj onda bio još bolji.
 8. Rene

  Renato u Arena Zagreb dana 09.07.2022

  Iako nisam toliki Fan KISSa isao sam prvenstveno zbog šoua, medjutim to je bio najbolji spektakl ikada vidjen, jednostavno neponovljivo, fantastično, Hrvatska još nije vidjela tako nešto.
 9. Čapljina

  Suzana M u Zagreb dana 09.07.2022

  Koncert koji je ispunio sva očekivanja i više. Bilo je fantastično. Mislim da se isplatilo preći 450 km za ovaj događaj. Nadam se da će biti prilike opet slušat kiss negdje u regiji.
 10. Mrs.

  Matea u Zagreb dana 09.07.2022

  Odlični! Produkcijski, vokalno, vizualno, auditivno, sve što jedan koncert može sadržavati ovaj je to isporučio. Uz genijalnu energiju i izvedbu izvođača i jednako tako energičnu publiku dogodio se savršen koncert. Jedino rock i stari iskusni, profesionalni glazbenici to mogu! Hvalaaaaa na nezaboravnoj večeri!
 11. Najbolji koncert u životu!!

  Nino Baržić u Arena Zagreb dana 09.07.2022

  Kiss je svakako ispunio i nadmašio sva moja očekivanja! Bio sam na koncertima svuda po Europi ali mogu reći da sam dosada najbolji doživio u našoj Hrvatskoj, i to koncertom Kissa! Od početka pa sve do 2 sata dugog kraja koncerta efekti i energija benda koji postoji 50 godina je bila nevjerojatna! Nisam imao uopče potrebu snimati kako se inače danas to radi jer sam se toliko uživio u sam koncert i nisam ni pomišljao za posezanjem za mobitel. S razlogom je Kiss jedan od najvećih bendova svih vremena i kako kažu "you wanted the best, you got the best!!"
 12. KISS = najbolji izvođač koji je gostovao u Areni

  Luka u Zagreb dana 09.07.2022

  Ovaj koncert je definitivno za preporučiti. Gitarista kojeg sam uvijek doživljavao kao manje eksponiranog člana grupe - je u potpunosti dominirao svojom virtuoznošću. Efekti su dodatno začinili izvedbu pjesama, a isto tako glasovne sposobnosti cijele ekipe su fenomenalne. Tu je naravno bila i izvrsna komunikacija sa publikom koju još nismo sreli niti na jednom tako velikom koncertu. Nadam se njihovom ponovnom dolasku u Arenu i preporučujem ovaj koncert i ljudima koji su možda prvi puta čuli za grupu KISS.
 13. Kiss legende!

  Zorica u Zagreb dana 09.07.2022

  SPEEEEEEEEEKTAAAAAAAAAAKL!!! Sve me strah da im nitko više izvedbom neće biti ni blizu, nisam sigurna da više želim na neki koncert, a da nije njihov. Kad 70-godišnjaci ovak rokaju...respect!
 14. KISS_Arena Zagreb_09072022

  UnoMan u Arena Zagreb dana 09.07.2022

  Kad redovno obilaziš koncertna događanja a prevalio si 50-tu onda se može reći da se nakupilo i nešto iskustva što opet daje mogućnost da se može izreći vrijednosni stav koji ima nekakvu svoju težinu. Nikada prije, a sumnjam da ću ikada više vidjeti u živo ovakvo što. Ovo nije bio (samo) koncert ovo je bio show. Ovo nije bio (samo) show ovo je bio spektakl. Priča, energija, scena i što je najvažnije (na kraju krajeva) izvedba su tako dobro i promišljeno uvezani da se nije nazirala pukotina koju bi se koristilo za traženje zamjerki. I sav taj vatromet, konfeti i akrobacije nisu bili sami sebi svrha, bili su podloga takvom rokanju da se mnogi njihove kolege imaju sakriti u mišju rupu, jer je ipak riječ o dečkima u osmom desetljeću života. Nadam se da će se barem još jednom odlučiti svratiti do nas, ili barem negdje bliže.
 15. Mrs

  Roberta u Arena zagreb dana 08.07.2022

  Great show as i espected,paul was very communicative with people,show was spectacle during all the time🥰.This is my first and also last concert fromkiss band in my country so i will be remember forever

O izvođaču

KISS dolazi u Hrvatsku! Legendarni rock bend 2022. u Areni Zagreb!

Jedan od najuspješnijih rock and roll bendova na svijetu, u okviru svoje turneje "End of the road", 9. srpnja 2022. godine, održat će koncert u Areni Zagreb!

Nakon epske i dobro dokumentirane 45 godina duge karijere, koja je pokrenula eru rock and rolla, bend KISS 2019. godine započeo je svoju posljednju turneju. Svjetska turneja benda KISS u 2019. godini bila je njihova najveća turneja u karijeri - tražila se ulaznica više, a interes je bio toliki da su se dogovarali dodatni koncerti. Nažalost, mnogi koncerti dogovoreni širom Europe za 2020. godinu nisu se mogli održati i morali su biti odgođeni za neke nove termine.

Iz tog razloga, bend sa posebnim zadovoljstvom upravo objavljuje nove datume za 2022. godinu, među kojima se našao sasvim novi datum - koncert u zagrebačkoj Areni 9. srpnja 2022. godine!

Poznati po svojim maskama i specijalnim kostimima koji su postali njihov zaštitni znak, KISS desetljećima dokazuje zašto ih se smatra tvorcima najboljih rock and roll showova i spektakla. Članovi The Rock & Roll Hall of Fame, koji su prodali više od 100 milijuna primjeraka albuma širom svijeta, izjavili su da ovu turneju posvećuju milijunima KISS obožavatelja koji ih podržavaju više od 40 godina.

Sve što smo izgradili i sve što smo postigli tijekom proteklih četiri desetljeća, nikada se ne bi dogodilo bez milijuna ljudi širom svijeta koji su punili klubove, arene i stadione. Ovo će biti ultimativna proslava za one koji su nas već vidjeli i slušali te posljednja šansa za one koji to nisu. KISS vojsko, opraštamo se na posljednjoj turneji s našom najvećom predstavom do sada - izaći ćemo istim putem kojim smo i ušli... bez ispričavanja i bez zaustavljanja


***

- izjavili su KISS povodom “End Of the Road” turneje.

U okviru predstojeće turneje, KISS će ponuditi svojim obožavateljima VIP iskustvo i specijalne pogodnosti za ulaznice kupljene u pretprodaji. VIP iskustvo može biti fotografiranje s članovima benda, pristup ekskluzivnom salonu, vaučer za kupovinu merchandise proizvoda, kao i druženje s članovima benda. U prodaji će biti ograničeni broj VIP ulaznica, a više informacija znat će se s početkom prodaje. Svi članovi KISS Army fan kluba imat će specijalnu privilegiju svoje ulaznice za koncert u Zagrebu 9. srpnja kupiti od 25. svibnja u 10h, 24 sata prije službene prodaje, dok će službena prodaja ulaznica svih ostalih kategorija krenuti 26. svibnja u 10h na web stranici i prodajnoj mreži Eventima u Hrvatskoj.