King Gizzard & The Lizard Wizard

King Gizzard & The Lizard Wizard

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

dostupni Fan Reporti

  1. Koncert za pamćenje

    Hana u Tvrđava Sv Mihovila dana 01.08.2022

    Malo je reći da sam se dobro provela na koncertu. Zapravo ne! Oba koncerta. Jeste da lokacija nije namijenjena samo za koncerte i da je bilo malo mjesta za stajanje i malih tehničkih problema na prvom koncertu, ali bez obzira na sve, bilo je odlično. Ovo je bio legendaran koncert i mislim da svako ko je bio će ga dugo, dugo pamtiti, a oni koji nisu će prežaliti. Makar će dobiti inspiraciju od poznanika/kolega/prijateljica-lja da dođu kada opet u Hrvatsku nalete. Također, moram se pohvaliti da sam upoznala neke članove benda u gradu i pitala sam Cookie-a lično da li su došli u Šibenik zbog lokacije, što slikom mogu potvrditi. Naime, imaju briljantnu, famoznu pjesmu ''Crumbling Castle''. Rekao mi je da je agent im odabrao lokaciju. Svaka mu čast, a i Vama na savršenoj organizaciji. Moja družba je imala višak kartu čak, koju smo ostavili na ulaznom pultu. Kasnije smo saznali da je data. Pisala bih duže, ali ubrzo stižem do kraja word limita!

O izvođaču

Koncert grupe King Gizzard & The Lizzard Wizard ima novi datum i novo mjesto održavanja!

Koncerti će se održati 2. i 3.8.2022. na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku.


Kupci koji su zadržali ulaznice za koncert koji se trebao održati 28.7.2020. u Tvornici kulture imaju dvije mogućnosti:

  • svoje ulaznice možete zamijeniti za 2. ili 3.8.2022. slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 15.12.2021. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili poslati prikaz barkodova ulaznica koje želite zamijeniti.
  • ako vam novi datum ili mjesto održavanja ne odgovara, povrat sredstava možete ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene do 15.12.2021. Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 15.12.2021.


NAPOMENA: kupci koji su ulaznice kupili putem sustava Eventim, online ili na prodajnim mjestima, ulaznice mogu zamijeniti isključivo slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 15.12.2021.! Zamjena Eventim ulaznica na prodajnom mjestu neće biti moguća.


***

 

King Gizzard & Lizard Wizard australijski je rock sastav osnovan 2010. godine u Melbourneu. Bend čine Stu Mackenzie (vokal, gitara, bas, klavijature, flauta), Ambrose Kenny-Smith (vokal, harmonika, klavijature), Cook Craig (gitara, bas, vokal), Joey Walker (gitara, bas, klavijature, vokal), Lucas Skinner (bas, klavijature), Michael Cavanagh (bubnjevi, udaraljke) i Eric Moore (bubnjevi, udaraljke). Poznati su po svojim energičnim nastupima uživo i plodonosnim snimanjima jer su izdali dva EP-a i 15 studijskih albuma.