Kakva ti je žena, takav ti je život  - Ulaznice

Slobodne ulaznice

Filtrirajte pretragu

Lokacija

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za . Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

REGIONALNA HIT KOMEDIJA

“KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT”

DOLAZI U MAKARSKO LJETNO KINO 11.08.

SA POČETKOM U 21 SAT

 

KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT' - Predstava Dragana Marinkovića Mace osvaja regiju! Brak predstavljen na poseban način koji nikog ne ostavlja ravnodušnim!

 

Fenomenalni komičar šalama o odnosu muškarca i žene, vječitim pitanjima u vezi s ovom temom, oduševio je preko 40.000 gledatelja, koji su mu zauzvrat, oduševljeno aplaudirali u svakoj dvorani u kojoj je nastupio zadnjih 12 mjeseci.

Ovaj karizmatični glumac pokazao je još jednom zašto slovi za jednog od omiljenih komičara na ovim prostorima.

"Moram reći da svaka predstava koju sam dosada igrao prolazila, možda nije skromno za reći ali, savršeno, komentari i reakcije publike uvijek su sjajni, iznad mojih očekivanja. Znao sam da je predstava dobra, ali da je toliko dobra, to me iznenadilo. Pričam o temi koja se tiče svih nas, prožeta je mnoštvom emocija, bez obzira što publiku u nekom trenutku dovede do suza. Priča govori o muško-ženskim odnosima iz svih kuteva, oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo", objasnio je autor predstave, Dragan Marinković.

 

Predstava „Кakva ti je žena, takav ti je život“ natjerati će vas da dobro razmislite o sebi i o svijetu koji vas okružuje, jer mi smo generacije koja ne žele vezu.

Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu. Željeli bismo naručiti svoju srodnu dušu preko interneta, čitamo „Pet načina kako da znaš da mu se sviđaš“ i „Sedam načina kako da je osvojiš“ misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekt na internetu. Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu.

 

Dođite po dozu smijeha, iskrenog humora i zagarantirano dobrog raspoloženja!

Predstava će se održati 11. kolovoza sa početkom u 21:00h u Ljetnom kinu u Makarskoj.

 

Djeca ne ulaze besplatno.
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

REGIONALNA HIT KOMEDIJA ‘’KAKVA TI JE ŽENA ,TAKAV TI JE ŽIVOT’’

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" osvaja regiju. Ulaznice za premijere u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodane su “u tren oka”, a oduševljena je publika u svakom gradu tražila kartu više.

Za nepuna dva mjeseca igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je 30-tak dvorana širom regije te je predstavu pogledalo više od 40,000 ljudi.

Brojna publika u regiji  uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čovjeku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu, i koji odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču. Igranje je često prekidano aplauzima, a gosti su ushićeno iščekivali svaki njegovi sljedeći monolog. Ova hit komedija je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

“Priča oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo", kazao nam je Marinković.

„Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u trbuhu te veliku količinu suza od smijeha, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog naprezanja. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo?  Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi  i samu vezu?  Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na  vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti,  nasmijati,  zabaviti  i  zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Djeca ne ulaze besplatno,
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka