Kakva ti je žena, takav ti je život

Kakva ti je žena, takav ti je život

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Primite obavijest o dostupnosti ulaznica

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Kakva ti je žena, takav ti je život . Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

REGIONALNA HIT KOMEDIJA ‘’KAKVA TI JE ŽENA ,TAKAV TI JE ŽIVOT’’


Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" osvaja regiju. Ulaznice za premijere u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodane su “u tren oka”, a oduševljena je publika u svakom gradu tražila kartu više.


Za nepuna dva mjeseca igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je 30-tak dvorana širom regije te je predstavu pogledalo više od 40,000 ljudi.


Brojna publika u regiji  uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čovjeku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu, i koji odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču. Igranje je često prekidano aplauzima, a gosti su ushićeno iščekivali svaki njegovi sljedeći monolog. Ova hit komedija je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.


“Priča oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo", kazao nam je Marinković.


„Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u trbuhu te veliku količinu suza od smijeha, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog naprezanja. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo?  Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi  i samu vezu?  Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na  vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.


Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti,  nasmijati,  zabaviti  i  zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.


Djeca ne ulaze besplatno,
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.