Kakva ti je žena, takav ti je život  - Ulaznice

27tra pon 20:00

Predstava ''Kakva ti je žena, takav ti je život'' @ Zagreb - ODGOĐENO

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, Zagreb
odgođeno

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za . Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

[OBAVIJEST ORGANIZATORA]

"Predstava “Kakva ti je žena, takav ti je život”, zakazana za 27.4.2020. u Zagrebu, radi odluke Stožera civilne zaštite, odgađa se na novi termin. 

Novi termin predstave bit će objavljen u najskorijem moguće roku. 

Ulaznice kupljene za 27.4.2020. preko sustava Eventim.hr vrijedit će i za novi datum.’’

Zbog trenutne situacije povezane s COVID-19, privremeno su obustavljeni povrati za otkazane i odgođene događaje. Obustava će ostati na snazi sve dok se situacija u zemlji ne riješi i dok se ne omogući povratak u stabilan javni život.

Podržavamo napore organizatora u održavanju raznovrsnih događaja u Hrvatskoj, a Vas molimo da za strpljenje dok vam ne pružimo nove informacije. Obavijestit ćemo vas o novim rokovima za povrat ulaznica odmah nakon završetka mjera za ograničavanje javnog okupljanja i kretanja u zemlji.

REGIONALNA HIT KOMEDIJA ‘’KAKVA TI JE ŽENA ,TAKAV TI JE ŽIVOT’’

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" osvaja regiju. Ulaznice za premijere u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodane su “u tren oka”, a oduševljena je publika u svakom gradu tražila kartu više.

Za nepuna dva mjeseca igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je 30-tak dvorana širom regije te je predstavu pogledalo više od 40,000 ljudi.

Brojna publika u regiji  uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čovjeku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu, i koji odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču. Igranje je često prekidano aplauzima, a gosti su ushićeno iščekivali svaki njegovi sljedeći monolog. Ova hit komedija je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

“Priča oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo", kazao nam je Marinković.

„Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u trbuhu te veliku količinu suza od smijeha, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog naprezanja. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo?  Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi  i samu vezu?  Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na  vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti,  nasmijati,  zabaviti  i  zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Djeca ne ulaze besplatno,
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka