Josipa Lisac  - Ulaznice

1 dostupni Fan Reporti

  1. Diva

    Ljudevit Gracanin u Akademija likocne umjetniosti dana 30.09.2020

    Josipa je najbolja. Slijedim je od moje mladosti, a imam 73. godine. Još se sjećam kada je sa sastavom Zlatni akordi pjevala u Studenskom centru. Najbolja je.

O izvođaču

Josipa Lisac

50 godina albuma „Dnevnik jedne ljubavi“

K.D. Vatroslava Lisinskog

Utorak, 21. veljače 2023.

Subota, 25. veljače 2023.

Naša velika glazbena umjetnica, Josipa Lisac, 2023. godinu obilježit će proslavom 50 godina albuma „Dnevnik jedne ljubavi“, ključnog momenta njezine, ali i kompletne diskografske povijesti našeg podneblja. Prvi koncerti posvećeni ovom epohalnom izdanju dogodit će se 21. i 25. veljače 2023. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Pjesme s „Dnevnika“, poput „O jednoj mladosti“, „Sreća“ ili „Ležaj od suza“ već dugi niz godina su standardni dio Josipinog koncertnog repertoara, međutim u 2023. još njih će se vratiti u odabrane dvorane diljem regije. Turneja će obići Hrvatsku i susjedne zemlje, ali će ukupan broj nastupa biti manji i ekskluzivniji.

Croatia Records će povodom pola stoljeća albuma dobitnika Porina za antologijsko ostvarenje hrvatske glazbe objaviti ekskluzivno limitirano izdanje, „half speed mastered“ vinil koji je masterirao Miles Showell u Abbey Road Studios. Posebnost ovog vinila bit će i arhivski novinski isječci o albumu objavljeni 1973. godine, a uz ploču svaki će kupac dobiti i download kod s mp3 verzijom albuma. Inženjer zvuka Miles Showell jedan je od najpriznatijih stručnjaka za mastering koji radio na brojim izdanjima izvođača kao što su The Rolling Stones, The Beatles, Phil Collins, George Michael, Ed Sheeran i mnogi drugi.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.