Učitavanje...

Slobodne Jelena Rozga ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Jelena Rozga. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Obilježite mjesec romantike spektakularnim koncertom Jelene Rozge!

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda u regiji dolazi na pozornicu Ilirijinog Arsenala povodom Valentinova, 14.02.

Jelena Rozga je jedna od najtrofejnijih hrvatskih pjevačica, dobitnica najprestižnije hrvatske glazbene nagrade Porin i višestruka osvajačica Grand Prix nagrade te nosi naziv „hrvatske kraljice estrade“.

Iznenadite svoju bolju polovicu glazbenim spektaklom i provedite Dan zaljubljenih uz hitove: „Moje proljeće“, „Najbolji dan“, „Razmažena“, „Bižuterija“ i mnoge druge.

Slavimo ljubav u Arsenalu!

Jelena Rozga je hrvatska pop pjevačica poznata po suradnji s grupom Magazin.

Kao pjevačica Magazina, doživjela je veliku popularnost, a svoj uspjeh potvrđuje 2007. godine na Splitskom festivalu gdje osvaja Grand prix sa pjesmom „Gospe moja“. 

Na Splitskom festivalu 2010., Jelena nastupa s pjesmom „Bizuterija“ i pjesma postaje najveci hit ljeta za koji osvaja nagradu „Porin“. Album ubrzo postaje najprodavaniji i dobiva zlatnu plocu od svoje izdavacke kuce.

Tada je započela svoju istoimenu prvu veliku turneju, te postala prva žena koja je, 11.veljače 2011., rasprodala splitsku Spaladium arenu.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Jelene Rozge u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka