Jay Shetty - svetovna senzacija v Sloveniji!

Jay Shetty - svetovna senzacija v Sloveniji!  - Ulaznice

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Jay Shetty - svetovna senzacija v Sloveniji!. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

VEŽITE SE, JAY SHETTY JE TU! (prijevod na hrvatski jezik)


Cjelodnevni spektakl sa svjetovnom senzacijom! Naime, u Sloveniju dolazi jedan od najuticajnijih »influencera« svih vremena! Od monaha do svjetovno uspješnog influencera i od duboko osobnog preporoda do želje da njegova mudrost obavije svijet interneta. Dobitnik brojnih prestižnih nagrada koga je revija Forbes svrstala na ljestvicu "Forbes 30 under 30", odnosno među 30 najuticajnijih ljudi, mlađih od 30 godina.


Jay Shetty ima 4 milijarde pregleda na kanalu YouTube i više od 19 milijuna sljedbenika na Facebooku, a sada dolazi kod nas da bi inspirirao baš sve generacije. 


 


Poznata lica o Jayu kažu:


⬆️ Ellen Degeneres: “Jaya hoću imati uvijek na raspolaganju. On je jednostavno nevjerovatan”


⬆️ Russel Brand: “Ima oči bengalskog tigra i razum najvećih mudraca”


⬆️ Joe Steinberg: “On je kao mladi Tony Robbins”


 


KO JE JAY SHETTY?


Jay se je rodio i odrastao u Londonu. U mladosti je bio stidljiv, povučen dječak koji se je uvijek trudio gledati pozitivno na stvari. Kao dijete su ga zbog prekomjerne tjelesne težine verbalno zlostavljali i vrijeđali, govoreći mu da je "štreber", ali nikada nije dozvolio da ta iskustva utiču na njega. Kao i svaki tinejdžer, u tom periodu je većinu vremena provodio istraživajući šta svijet nudi. Umoran od nastojanja da bude "dobar", pokušao je naći svoj identitet, što ga je dovelo do buntovništva i nekoliko isključenja iz škole.


Kada je Jay imao 16 godina, izgubio je dva najbolja prijatelja, jednog u prometnoj nezgodi, a drugog u nasilju u bandama. Zbog tih tragičnih događaja je ozbiljno razmišljao o tome šta je smisao života i osjetio jaku potrebu da potraži neko dublje značenje. "Ne možete biti nešto što ne možete vidjeti."


Kada je Jay sa svojih 18 godina sreo monaha, počeo je ponovno otkrivati šta znači uspjeh za njega. Tako je tada poželio služiti svijetu, što je bilo suprotno od novca, slave i moći. Nakon diplome iz biheviorističkih znanosti poslovne škole Cass, sa 22 godine je postao monah u Indiji i u Evropi. Svakodnevnu odjeću je zamijenio za monašku i obrijao je glavu. Budio se je u četiri ujutru, tuširao hladnom vodom i jeo jednostavnu hranu. Meditirao je 4-8 sati dnevno i provodio to vrijeme bez vode i hrane kako bi trenirao svoj um. Često je izvodio meditaciju u ekstremnim okruženjima (vrućim i hladnim) i naučio je stare prakse disanja i nadzora uma. Izučavao je bezvremenske filozofije i istočne znanosti, te je u njima tražio povezanost i poruke za moderni svijet. Pola dana je koristio za osobnu rast, a drugu polovinu za pomoć drugima. Tako je Jay tri godine pomagao u izgradnji održivih sela i uključivao se u programe za podjelu hrane, preko kojih su dnevno dijelili više od milijun obroka, a istodobno je podučavao mlade generacije o svijesti, dobrobiti i uspjehu.


Pomak od monaha ... Jay se je nakon toga preselio kod svojih roditelja u London, naravno potpuno bez novca. Po uništenju svoje karijere trebalo mu je 9 mjeseci da se ponovo navikne na moderni svijet. Zatim su ga njegovi prijatelji iz poslovne škole odjednom počeli pozivati da govori u njihovim firmama jer su bili pod velikim pritiskom i stresom. Jay je počeo dijeliti znanje ... Shvatio je da monaško znanje može izvanredno uticati na moderni svijet, produktivnost na radnom mjestu itd. Tako je te mudrosti počeo preplitati s digitalnim sadržajima, što je primijetila i Arianna Huffington. Jay se je preselio u New York, gdje je stvorio vlastitu video agenciju i zaštitni znak.


Sada sarađuje s najvećim brendovima na svijetu. Bio je pozvan na važna predavanja vodećih kompanija kao što su Google, L'Oreal, Facebook, Coca Cola, HSBC, EY, Microsoft i Accenture. Dobitnik je brojnih prestižnih nagrada na području influencinga, govorništva i digitalnih sadržaja.


Osigurajte svoje mjesto još danas i zaživite nadahnut život!


LATE BIRD CIJENA: 165 eur (ako kupite dvije ulaznice, cijena pojedinačne je 149,99 eur, a ako kupite četiri ili više ulaznica, pojedinačna ulaznica je 145 eur, skupine 8 i više ljudi (za poduzeća i veći broj prijavljenih): 138 eur po osobi)


REDOVNA CIJENA: 185 eur (od 16.4.2019 – 19.5.2019, odnosno do rasprodaje ulaznica)


 


ŠTA ĆEMO UPOZNATI?


Upoznaćemo Jayev vremeplov koji će vas sprovesti od prošlosti do zlatne budućnosti   • uvodni govor: obratiće vam se domaćini i organizatori događaja, Cristy i Mihael Žmahar iz Duhovnog ateljea Putovanje duše.

  • vremeplov prošlosti: Jayevi savjeti kako se osloboditi bola iz prošlosti, zacijeliti odnose i gubitke, kako se suočiti sa osjećajima manje vrijednosti.

  • vremeplov sadašnjosti: Jayevo predavanje o tome kako preuzeti nadzor nad svojim odlukama, usredotočiti se, dobiti motivaciju, suočiti se s pritiscima modernog svijeta i primjenjivati odlične vježbe protiv stresa.

  • vremeplov budućnosti: Jayeva inspiracija za nove navike koje donose uspjeh, kreativne ideje, manifestaciju, postavljanje ciljeva itd.

  • večer nadahnutih snova: inspiracijski scenski intervju i nastup Jaya, te Cristy i Mihaela Žmahara.


Organizator podjeljuje CERTIFIKAT ZA OSOBNI COACHING SA JAYEM SHETTYJEM (najavite da želite certifikat slanjem imena i prezimena na events@potovanjeduse.si i možete ga preuzeti na događaju, od prvog odmora pa nadalje (certifikat je besplatan))


 


PROGRAM


VELIKA DVORANA, GOSPODARSKO RAZSTAVIŠČE


8:30 – Otvaranje dvorane


9:30 – Početak događaja i dance show skupine Unity Crew


Važno: ulazak u dvoranu će biti omogućen barem jedan sat ranije, zbog nesmetanog odvijanja događaja, nakon 9:30 ulazak u dvoranu više neće biti moguć!


9:35 - 10:30 – Otvaranje od strane domaćina


Nastup stand up komičara Tina Vodopovca i glazbene skupine UMA.


10:30 - 12:00 – Vremeplov prošlosti s Jay Shettyem


12:00 - 13:30 – Odmor za ručak u vlastitoj režiji (ručak nije uključen u cijenu događaja)


13:30 – Početak drugog dijela.


Važno: zbog nesmetanog odvijanja događaja, nakon 13:30 ulazak u dvoranu više neće biti moguć!


13:30 - 15:30 – Vremeplov sadašnjosti s Jay Shettyem


15:30 - 16:15 – Odmor


16:15 - 16:35 – Nastup skupine Shamballa


16:35 - 17:35 – Vremeplov budućnosti s Jay Shettyem


17:35 - 18:00 – Večer nadahnutih snova: inspiracijski scenski intervju i nastup Jaya, Cristy i Mihaela Žmahara


__________________________________ 


Odgovorni organizator događaja:


POTOVANJE DUŠE d.o.o., Ljubljana


Tacenska cesta 26


1210 Ljubljana – Šentvid