Jason Derulo

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

2 dostupni Fan Reporti

  1. Jason Derulo

    Karla u Arena Zagreb dana 30.04.2018

    Rođen Jason Joel Desrouleaux, postao je poznat po svom dvostrukom platinastom hitu, " Whatcha Say ", koji uzorci glume Imogen Heap pjesmu " Hide and Seek ". Radio je kao tekstopisac za umjetnike poput Birdmana . Prije slave Studirao je operu i balet u Dillardovom centru za umjetnost i počeo pisati pjesme za Diddy i Danity Kane kada je imao šesnaest godina. Trivijalnost Izdavao je svoj drugi album, Future History, 2011. godine i dosegao je # 1 na UK R & B Charts. Obiteljski život Bio je u dugoročnom odnosu s Jordin Sparks, ali par se je odvojio 2014. godine. Povezano s Zaradio je svoju prvu priliku u glazbenoj industriji pisanjem i proizvodnjom pjesama za Lil Wayneovu diskografsku kuću.
  2. Jason Derulo koncert

    Petra Rogić u Arena Zagreb dana 26.10.2018

    Najbolji dan u mome životu.....kakav show..hvala Jasonu što je svima omogućio dobar provod i nezaboravnu noć.Bila sam u VIP loži i doslovno vidjela cijelu arenu i najvažnije bila sam najbliže Jasonu,malo sam bila razočarana što nisam mogla biti Gold Circle,ali nema veze..jako sam se iznenadila na pjesmi Colors i na jako dobroj atmosferi..Jason Derulo you are the part of my life...I love you😚😀

O izvođaču

Jason Joel Desrouleaux, poznatiji kao Jason Derulo, američki je R&B, hip hop i pop pjevač, tekstopisac te plesač. Dosad je u svojoj karijeri prodao više od 30 milijuna singlova, a pjesme „Wiggle“, „Talk Dirty“, „In My Head“ i „Whatcha Say“ su ostvarile platinasto izdanje.


Njegov novi album „777“ izlazi 2018 godine kada će krenuti i svjetska promotivna turneja koja će obići Zagreb.


Jason Derulo je imao nekoliko uspješnih suradnji, prvenstveno s Nicki Minaj, na pjesmi „Swalla“, i Pitbullom na njegovom albumu „Climate Change“ (pjesma „Educate Ya“)


Kao utjecaje navodi Michael Jacksona, Elvis Presleya, Madonnu, Princea, Ushera i Justin Timberlake.


Diskografija:


Jason Derulo (2010)
Future History (2011)
Tattoos (2013)
Talk Dirty (2014) (US re-issue of Tattoos)
Everything Is 4 (2015)
777 (2018)